O companie aeriană face angajări, inclusiv la Cluj/ Se acceptă și candidați fără experiență

O companie aeriană face angajări, inclusiv la Cluj/ Se acceptă și candidați fără experiență

Unul dintre principalii operatori aerieni de pe piața din România, anunță lansarea unui amplu proces de recrutare de personal. Interviurile se vor susține în mai multe orașe, inclusiv la Cluj-Napoca.

HiSky anunță că face recrutări pe câteva zeci de poziții pentru piloți și însoțitori de bord.

Pe parcursul lunii septembrie, reprezentanții HiSky vor organiza evenimente de angajare în mai multe orașe ale țării. Astfel, aplicanții vor putea susține interviuri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Oradea, Baia Mare și Iași.

Pe lângă piloții cu certificări, aflați deja la un nivel profesional avansat, pe care compania îi caută, HiSky își menține promisiunea de a investi în pregătirea profesională și formarea piloților începători. Absolvenții școlilor de aviație, fără un număr semnificativ de ore de zbor, cu sau fără type rating, sunt așteptați să aplice pentru un post care le va asigura formarea de care au nevoie pentru avansarea în carieră, conform Economica.

De asemenea, investiția în formarea personalului este asumată de companie și pentru însoțitorii de bord. Astfel, sunt invitați la interviu și toți care doresc să înceapă o carieră în acest domeniu, chiar dacă nu au mai deținut astfel de poziții anterior sau nu au urmat cursuri de pregătire. După parcurgerea procesului de recrutare, compania le va oferi candidaților selectați, gratuit, toate training-urile și cursurile de instruire necesare, care vor fi efectuate în cadrul unei școli europene de aviație acreditate.

Doritorii trebuie mai întâi să transmită un CV pe adresa crewapplication@hisky.aero. Candidații selectați vor fi contactați de reprezentanții companiei pentru programarea unui interviu.

Comenteaza