O companie de IT din Cluj îi cheamă pe studenţi în practică tot anul

O companie de IT din Cluj îi cheamă pe studenţi în practică tot anul
Una dintre cele mai mari companii de tehnologia informaţiei din Cluj anunţă astăzi că deschide un program de internship continuu.

Programul începe în septembrie iar Fortech va găzdui pe toată durata anului studenți care doresc să transpună în practică cunoștințele teoretice dobândite în cadrul facultății.

În general, programele de internship organizate de Fortech se derulează pe durata a trei luni, o perioadă mai lungă decât numărul minim de ore de practică solicitat de către facultațile de profil. Pe durata internshipului, studenții sunt implicați în proiecte de dezvoltare software și testare, precum și traininguri tehnice pe diverse tehnologii şi conepte. Fiecare student este coordonat de un coach și primește suport individual prin sesiuni de analiză de cod şi feedback.


Fortech are 250 de programatori şi testeri şi a fost inclusă de mai multe ori în topul Deloitte Technology Fast500 pentru Europa Centrală şi de Est.

Fortech SRL a avut anul trecut 160 angajaţi, o cifră de afaceri de 18,3 milioane de lei şi un profit de 2,4 milioane de lei.

Comenteaza