O firmă clujeană de IT a angajat 170 persoane într-un an, deschide sediu nou în 2012

O firmă clujeană de IT a angajat 170 persoane într-un an, deschide sediu nou în 2012
Producătorul clujean de software SoftVision a angajat 170 de angajaţi anul trecut şi a deschis două sedii noi în Cluj-Napoca şi un birou în Iaşi, după cel care funcţionează deja în Baia Mare.

Numărul de angajaţi ai companiei a crescut cu peste 27% în 2011 faţă de cel înregistrat la finalul lui 2010. "Pentru anul în curs, strategiile de dezvoltare ale SoftVision în domeniul resurselor umane vizează depăşirea pragului de 800 angajaţi", spun reprezentanţii companiei clujene.

"Luăm în considerare deschiderea unor birouri în afara ţării, precum şi a unor noi sedii în Cluj-Napoca. Totodată în cursul acestui an SoftVision va deschide un sediu şi în Timişoara", spune George Stan, directorul general al societăţii clujene.

Compania va inaugura în acest an un nou sediu în Cluj-Napoca, în cadrul unei clădiri de birouri cu o suprafaţă de 1.500 metri pătraţi.

SoftVision operează pe piaţa locală de software outsourcing de peste 14 ani, cu sediul central în Cluj-Napoca şi birouri în Baia-Mare, Iaşi şi SUA (San Jose, California).

Compania avea la sfârşitul lui 2011 un număr de aproximativ 570 de angajaţi. În prezent, numărul de angajaţi a ajuns la peste 620 de persoane, estimările vizând o creştere a numărului acestora cu peste 30% până la finalul acestui an.

Comenteaza