Oamenii de afaceri clujeni au făcut donații de 700.000 de lei centrelor medicale din județ

Oamenii de afaceri clujeni au făcut donații de 700.000 de lei centrelor medicale din județ

Fundația Transilvania Leaders (FTL) a făcut sponsorizări de 700.000 de lei pentru susținerea principalelor centre medicale din județul Cluj care vor gestiona efectele pandemice din România.

În martie, FTL a realizat sponsorizări către Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul Clinic Municipal Cluj-Napoca, Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, Institutul Oncologic Cluj-Napoca, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Cluj-Napoca, Spitalul Municipal Gherla.

Sumele au fost destinate achiziționării de echipament de detecție pentru gestionarea cazurilor de coronavirus; alte dispozitive medicale, teste rapide de depistare a COVID-19; kituri de reactivi necesare testărilor, consumabile, combinezoane, mănuși, seringi, măști, ochelari de protecție, soluții dezinfectante, cazare și masă pentru persoane fără domiciliu și vârstnice.                                                                                

Aceste sponsorizări au fost posibile cu ajutorul Clubului Oamenilor de Afaceri din cadrul FTL, care de la înființare, în 2018, a susținut financiar inițiativele FTL,  sprijinind realizarea proiectelor sociale, culturale, educaționale, dar și de dezvoltare locală, regională și națională. Clubul reunește oameni de afaceri reprezentativi pentru mediul economic din Cluj-Napoca.

Înființată în 2013, FTL și-a propus să promoveze idei și atitudini din Transilvania, pentru a activa comunitatea clujeană și pentru a contribui la crearea unei comunități transilvănene. Aceasta este un exponent al Uniunii Universităților Clujene - care are la baza Clubul Foștilor Rectori. 

Comenteaza