Peste o mie de locuri de muncă disponibile la Cluj, cel mai mare număr din ţară. Vezi care sunt cele mai căutate meserii

Peste o mie de locuri de muncă disponibile la Cluj, cel mai mare număr din ţară. Vezi care sunt cele mai căutate meserii
În judeţul Cluj sunt disponibile peste 1.200 de locuri de muncă, anunţă astăzi Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM). Este cel mai mare număr de joburi vacante din ţară, mai mult decât dublu faţă de slujbele vacante în Bucureşti.

La nivel naţional sunt disponibile 8.714 de locuri de muncă. Cele ami multe sunt  în Cluj - 1.212 slujbe, Iaşi - 631 posturi, Bucureşti- 518, Vâlcea- 446 şi Timiş-438. De cealaltă parte, cele mai puţine slujbe vacante sunt în Neamţ- 66, Botoşani- 57, Ialomiţa- 51, Mehedinţi- 48, Suceava-34 şi Caraş Severin cu doar patru locuri de muncă disponibile.

La nivel naţional, pentru persoanele cu studii superioare există 833 locuri de muncă, în special pentru ingineri şi subingineri, programator, asistent medical generalist, consilier vânzări asigurări, consultant în informatică şi consilier financiar-bancar.

Pentru studii medii sunt disponibile 7.881 locuri de muncă în următoarele meserii: confecţioner-asamblor articole din textile, muncitor necalificat în industria confecţiilor, operator confecţioner industrial îmbrăcăminte din ţesături, tricotaje, materiale sintetice, şofer autocamion şi maşină de mare tonaj, vânzător, agent de securitate, lucrător comercial, lucrător bucătărie (spălător vase mari), dulgher (exclusiv restaurator), ospătar(chelner).

Etichete
Comenteaza