Platformă virtuală gratuită pentru producătorii de alimente

Platformă virtuală gratuită pentru producătorii de alimente

Producătorii de alimente din România vor avea la îndemână o platformă pe internet online prin intermediul căreia își pot promova produsele și serviciile fără costuri, pentru o perioadă de trei luni.

Platforma Agroindustria.ro a fost creată cu scopul de a informa corect și obiectiv despre mediul de business din România, cu accent pe agricultură și industrie alimentară. Din 25 martie aceasta publică gratuit toate informările primite din partea companiilor care asigură necesarul zilnic de hrană al românilor.

“Ne propunem să sprijinim mediul de business din România să ajungă la consumatori și pe această cale, cu informații utile și soluții adaptate acestor vremuri. Îndemnăm companiile să nu renunțe la marketing și comunicare în această perioadă, chiar dacă sunt focusate mai mult pe producție și pe salvarea business-ului în contextul unei posibile crize economice”, menționează inițiatoarea proiectului, agenția Didier.

“Acum, mai mult ca niciodată, avem nevoie de producătorii de alimente, iar efortul lor de a ne asigura tot ceea ce avem nevoie zilnic pentru a supraviețui merită răsplătit. Astfel suntem alături de producătorii români prin tot ceea ce putem noi oferi. Îndemnăm la deschidere pentru astfel de inițiative pe toți cei care pot sprijini mediul de business românesc”, spune Alina Constantin, marketing manager la Didier.

Agenția va acorda pe o perioadă limitată consiliere pentru conceperea și transmiterea informațiilor despre calitatea produselor fabricate și comercializate; măsuri de protecție a angajaților, a consumatorilor și de siguranță alimentară; cumpărarea alimentelor prin comandă telefonică; deschiderea, funcționarea și adaptarea magazinelor online; livrare la domiciliu; investiții realizate și sprijinul acordat în lupta împotriva Covid-19.

 

Comenteaza