Premieră la Cluj: atelierele de creștere a productivității destinate companiilor

Premieră la Cluj: atelierele de creștere a productivității destinate companiilor
Galeria de Idei a lansat la mijlocul lunii, în premieră pentru Cluj, nişte ateliere de creştere a productivităţii destinate companiilor.

Conceptul vine în întâmpinarea nevoii angajaților clujeni de destindere la locul de muncă, îmbinarea sarcinilor de serviciu cu momente de creativitate și relaxare fiind o strategie prin care companiile pot spori productivitatea si energia oamenilor.

Atelierele au fost lansate în prezenţa mai multor HR manageri din cele mai mari companii clujene din domenii precum IT, publicitate, servicii sau juridic. Aceștia au asistat la scurte demonstrații ale atelierelor care vor fi oferite: de pictură, muzică, improvizație teatrală, balet, yoga, make-up, lifestyle, lego, handmade, şi boardgames.

Aneta Neagomir, iniţiatoarea proiectului, cu o experiență de peste 14 ani în domeniul resurselor umane, și-a propus ca prin acest nou concept de ateliere să stimuleze creativitatea angajaților clujeni și să-i ajute să fie mai activi și să crească gradul de motivație în companiile locale.

"Din experiența mea, în domeniul resurselor umane, am observat că, mai ales în ultimii ani, când economia globală s-a aflat într-un moment de impas, nivelul mare de muncă, deadline-urile foarte strânse sau ședințele prelungite la locul de muncă generează nu numai un nivel ridicat de stres și frustrare în rândul angajaților, dar și ineficiență în realizarea responsabilităților de muncă.

De aceea, am hotărât să vin în sprijinul angajatorilor clujeni prin intermediul atelierelor creative, care îi vor ajuta să alunge rutina din companiile pe care le conduc. Activitățile pe care le propun îi determină pe angajați să se concentreze pe obiective și rezultate, dar într-un mod creativ și relaxant și să rămână competenți și profesioniști la locul de muncă", a explicat ea.

Ședințele vor fi organizate la sediul companiei și vor avea o durată variabilă, în funcție de cerințele și nevoile angajatorilor, între unu și patru ore.

Comenteaza