Preţurile fructelor şi legumelor de sezon la piaţa din Dezmir

Preţurile fructelor şi legumelor de sezon la piaţa din Dezmir

Lista prețurilor practicate la piața de gros de la Dezmir administrată de SC Agro Transilvania Cluj SA. Aceste prețuri sunt cele de referință ale producătorilor și se fixează în fiecare dimineață în funcție de produsele de calitatea I cele mai vândute.

„Piața de la Dezmir este locul ideal de unde clujenii pot alege dintr-o gamă variată de fructe și legume proaspete, de cea mai bună calitate, culese și alese cu grijă chiar de producători. Încurajez, încă o dată, toate persoanele interesate, să viziteze această piață agroalimentară unde vor avea șansa să cumpere la cele mai mici prețuri din Cluj”, a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean.

Astfel, printre fructele și legumele pentru care clujenii pot opta se află afinele – 15 lei/kg; zmeura – 15 lei/kg, ceapa verde – 1 leu/legătura; roșiile – 2 lei/kg; castraveții – 1,3 lei/kg; cireșele – 6 lei/kg; pepenele verde – 1,5 lei/kg; pepenele galben – 3 lei/kg; cartofii – 1,2 lei/kg; fasolea verde – 4 lei/kg; varza – 1,5 lei/kg; ardeii grași – 3 lei/kg; ardeii Kapia – 8 lei/kg; ardeii iuți – 7 lei/kg; morcovii – 2,5 lei/legătura; vinetele – 3,5 lei/kg; dovleceii – 1 leu/kg; guliile – 1 leu/bucata; țelina – 2 lei/bucata; conopida – 4,5 lei/kg și usturoiul – 10 lei/kg, dar și alte categorii de produse al căror preț este negociabil, în funcție de cantitățile achiziționate, respectiv de cerere și ofertă.

Situată la ieșirea din municipiul Cluj-Napoca, pe teritoriul localității Dezmir din comuna Apahida, Piaţa Agro Transilvania beneficiază de un acces extrem de facil atât pentru posesorii de autovehicule, cât și pentru cei care aleg să se deplaseze folosind mijloacele de transport în comun, respectiv linia 8L care îi lasă chiar în incinta pieței.

Comenteaza