Primul Hornbach de Cluj va avea 100 de angajați. Ce posturi pune la bătaie

Primul Hornbach de Cluj va avea 100 de angajați. Ce posturi pune la bătaie

Cel dintâi magazin de bricolaj al grupului german Hornbach din Cluj-Napoca va fi ridicat pe o suprafață pe 4 ha și va grupa peste 100 de salariați.

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Retailerul german de mate­ria­le de construcţii şi produse pen­tru grădinărit Hornbach are dispo­nibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru noul magazin pe care îl dezvoltă în Cluj-Napoca, potrivit Agenţiei Judeţene pentru Ocuprea Forţei de Muncă.

Cele mai multe joburi dispo­ni­bile sunt pentru lucrători comerciali (60) şi pentru casieri (20), însă com­pania caută şi şefi de raion şi de­par­tament, funcţionari, şoferi sau direc­tori.

Rețeaua de bricolaj a declanșat recrutările pentru cel dintâi magazin pe care aceasta îl va deschide la Cluj-Napoca, în cartierul Bulgaria. Departamentul de resurse umane a confirmat disponibilitatea multor poziții, inclusiv postul de director adjunct al magazinului.

Demersurile de finalizare a celui dintâi magazin Hornbach din oraș s-au mutat în 2021, deși proiectul a debutat de mai mulți ani. În 2020, germanii spuneau că au început să dezvolte un magazin nou în Cluj, ca parte a strategiei de extindere a reţelei de pe piaţa locală. 

La Cluj-Napoca, magazinul este programat la intersecția străzilor Fabricii de Zahăr - Câmpina, pe un teren de 4 ha. În privința magazinului din cartierul clujean Mărăști, conducerea filialei din România spunea că peste iarnă lucrurile se pot decala din cauza vremii.

Retailerul german de materiale de construcţii a ajuns la investiţii de 175 de milioane de euro de la intrarea pe piaţa locală, din 2007. Hornbach deţine în România cele mai mari magazine de materiale de construcţii ca suprafaţă, în condiţiile în care competitorii au suprafeţe sub 20.000 mp.

Hornbach este o companie din Germania, care se ocupă cu vânzarea de materiale de construcție și de produse pentru amenajare a casei și grădinărit. Aceasta este prezentă în nouă țări europene, cu 158 de magazine. La nivel global, grupul are 20.000 de angajați. Principalii săi concurenți din România sunt Dedeman, Leroy Merlin, Brico Depot.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Comenteaza