Producătorii și cumpărătorii din Cluj se întâlnesc în spațiul virtual

Producătorii și cumpărătorii din Cluj se întâlnesc în spațiul virtual

O inițiativă antreprenorială pornită în Cluj-Napoca își dorește să conecteze producătorii locali cu cumpărătorii din zonă.

Scopul acesteia este crearea unei platforme în care clientul să găsească produse locale și produse necesare în viața de zi cu zi. Inițiatorii acesteia i-au invitat pe toți producătorii locali responsabili față de mediu care doresc să promoveze, să vândă și să livreze produsele lor clienților.

Aceștia vor să grupeze cât mai mulți producători și vânzători locali într-un singur loc și să creeze o mișcare prin puterea comunității care să ușureze funcționarea pieței locale și să ajute stilul de viață ecologic prin reducerea cheltuielilor inutile.

Deși proiectul s-a născut la Cluj-Napoca, inițiatorii său nu exclud posibilitatea ca acesta să fie utilizat și în alte orașe. Ei au pus la punct un sistem de vânzare online și de sistematizare a comenzilor cu plata online cu card bancar, astfel încât serviciul poate fi folosit oriunde, dacă producătorul poate rezolva livrarea.

“Cu ideea noastră dorim să creăm un loc care să reunească oameni conștienți, care pe de o parte doresc să contribuie la societate, pe de altă parte să aibă o relație mai strânsă cu arta și frumosul. Suntem o echipă pasionată, optimistă, care produce obiecte din carton ondulat, articole de design și produse de zi cu zi.

Gama noastră de produse se extinde constant cu produse fabricate local. Recomandăm utilizarea articolelor refolosibile, reducând astfel cantitatea de gunoi achiziționat și creat, precum și un bonus, contribuind la stabilizarea economiei, atunci când cumpărăm de la magazinele locale”, a informat Nora Csoma, unul dintre promotorii proiectului Tutistore.ro.

 

 

Comenteaza