Proiect pilot la Cluj: taxele de cadastru, plătite de parteneri pe internet

Proiect pilot la Cluj: taxele de cadastru, plătite de parteneri pe internet

Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI) a demarat un proiect pilot la Cluj prin care partenerii săi pot achita cu cardul bancar pentru serviciile presate de instituție, în cadrul digitalizării și eficientizării a activității.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Din 12 noiembrie, partenerii ANCPI care au acces în sistemul informatic integrat de cadastru și carte funciară eTerra cu user și parolă pot achita prin card bancar tarifele pentru serviciile prestate de Oficiul de Cadastru și Publicitate Imobiliară Cluj. 

„Utilizarea cardului bancar pentru achitarea serviciilor furnizate partenerilor noștri este disponibilă, deocamdată, în sistem pilot, în județul Cluj. Plata cu cardul în eTerra va fi extinsă la nivelul tuturor oficiilor de cadastru și publicitate imobiliară în cel mai scurt timp, pe măsură ce acestea definitivează contractele cu procesatorul de plăți.

Activitatea ANCPI este digitalizată în proporție de 100%. Lucrăm continuu la îmbunătățirea serviciilor pe care le oferim cetățenilor și partenerilor noștri”, a precizat Laurențiu Alexandru Blaga, președinte – director general al ANCPI.

În prezent, atât cetățenii, cât și partenerii ANCPI pot achita online, cu cardul bancar, extrasul de carte funciară pentru informare și extrasul din plan cadastral pe ortofotoplan, solicitate prin intermediul platformei epay.ancpi.ro. Parteneri sunt persoanele fizice sau juridice autorizate, delegaţii notariali, executorii judecătoreşti.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza