RAR îşi prelungeşte orarul. Joi are program până la 8 seara

RAR îşi prelungeşte orarul. Joi are program până la 8 seara
Reprezentanțele Registrului Auto Român (RAR) vor avea, în fiecare zi de joi, program de lucru cu publicul în intervalul 08:00-20:00.

Începând din februarie, programul de lucru cu publicul al reprezentanțelor RAR va fi modificat timp de o zi pe săptămână. În fiecare joi, conducătorii auto vor putea beneficia de serviciile RAR până la ora 20:00, măsură posibilă prin decalarea corespunzătoare a programului de lucru pentru o anumită parte din angajații RAR.
 
„Considerăm că este o decizie firească din partea unei instituții care își respectă clienții, întrucât există persoane care nu își pot neglija unele activități în prima parte a zilei. În funcție de interesul publicului față de această inițiativă, vom evalua posibilitatea extinderii ei”, a declarat George Dincă, directorul general al RAR. 
 
În prezent, programul cu publicul se desfășoară în intervalul orar 08:00-16:00, de luni până joi, respectiv 08:00-13:30 vineri. Obținerea unei programări pentru activitățile RAR este posibilă în două moduri: completând datele din formularul pus la dispoziție pe pagina de internet Rarom.ro sau apelând serviciul Call Center, la numărul cu tarif normal 021.9672.

Etichete
Comenteaza