Recycle International va apela la roboți inteligenți la Cluj

Recycle International va apela la roboți inteligenți la Cluj

Societatea de reciclare care operează mai multe centre de colectare la Cluj a încheiat un parteneriat cu compania Tailent pentru a implementa roboți software inteligenți pentru eficientizarea serviciilor.  

Abonează-te pe   Poza noua 31.03.2021
Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitează pagina principală ZIUA DE CLUJ

Roboții dezvoltați de Tailent, companie locală cunoscută pentru soluții de automatizare și eficientizare a proceselor operaționale, au intrat în domeniul protejării mediului prin eficientizarea serviciilor de colectare a deșeurilor. 

Ei preiau activități repetitive care ocupă câteva ore în fiecare zi din timpul echipei, economisind astfel zile de activitate în fiecare lună. Strategia Recycle International pentru digitalizare urmărește să crească semnificativ cantitatea de deșeuri colectate.

Aceasta va folosi tehnologia pentru digitalizarea procesării extraselor bancare și introducerea lor automată în soluția ERP. Obiectivul Tailent este să pună la dispoziția companiilor cât mai mulți roboți gata specializați, gata să lucreze alături de echipele existente, integrați ușor într-o plajă largă de soluții de contabilitate deja utilizate.

Parteneriatul cu Recycle International face parte din procesul accelerat de expansiune început de Tailent în 2020, atât în România, cât și pe noi piețe din Europa, America Centrală și de Sud, SUA și Asia. Roboții săi sunt deja utilizați de companii din ospitalitate, servicii profesionale, producție, instituții publice locale.

Tailent (fosta Mission Critical) este un start-up românesc fondat în București care ajută companiile să-și realizeze scopurile de automatizare. Recycle International este specializată în furnizarea de servicii integrate de colectare, gestionare și valorificare a deșeurilor, cu obiectivul protejării mediului înconjurător. Compania operează centre de colectare la nivel național, prin puncte de lucru în Cluj, Ilfov, Iași, Suceava.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza