Reduceri la TAROM pentru pasagerii falimentarei Malev

Reduceri la TAROM pentru pasagerii falimentarei Malev
Deţinătorii de bilete pe zboruri ale companiei aeriene ungare de stat Malev, aflată în faliment, pot obţine reduceri de la operatorul aerian român de stat TAROM.

Compania a anunţat azi că oferă pasagerilor deţinători de bilete Malev facilităţi şi reduceri de 15% din tariful aplicabil pentru zborurile companiei româneşti. Pasagerii companiei Malev care deţin bilete neutilizate, nerestituite sau parţial utilizate, emise înaintea datei de 3 februarie - când compania ungară şi-a anunţat falimentul - primesc discount de 15% din tariful aplicabil pentru zborurile TAROM. Originea şi destinaţia călătoriei TAROM trebuie să se regăsească în itinerariul biletelor Malev.

O facilitate în plus pe care compania TAROM o oferă pasagerilor deţinători de bilete Malev este că aceştia pot să schimbe Budapesta din biletul lor cu o altă destinaţie TAROM din Transilvania: Cluj-Napoca, Sibiu, Satu-Mare, Târgu Mureş, Oradea şi Baia Mare.

„În urma încetării operării zborurilor Malev, am decis să venim în sprijinul pasagerilor care au avut bilete cumparate şi să le oferim o reducere la tarifele aplicate biletelor TAROM. În acest fel, încercăm să ne adaptăm nevoilor pasagerilor şi să consolidăm traficul de conexiune", a declarat Rodica Cazanciuc, director comercial TAROM, într-un comunicat de presă.

Etichete
Comenteaza