Regionala Cluj va cumpăra piatră spartă de 1 milion de euro

Regionala Cluj va cumpăra piatră spartă de 1 milion de euro

Regionala clujeană a CFR Infrastructură intenționează să cumpere piatră spartă pentru calea ferată în valoare de aproape un milion de euro și a lansat o licitație în acest sens.

”Se dorește achiziționarea produsului piatră spartă pentru balastarea liniilor de cale ferată, conform cerințelor caietului de sarcini. Aceasta este necesară pentru asigurarea stabilității traverselor de cale ferată, având rol de a prelua din sarcinile transmise traverselor, asigurarea creșterii gradului de siguranță a circulației și a securității transporturilor feroviare”, conform anunțului din sistemul electronic de achiziții publice.

Aceasta dorește încheierea unui acord cadru pe patru ani, frecvența contractelor fiind anuală. Primul se va încheia pe cantitatea minimă (25.000 de tone). Cantitățile minime și maxime necesare anual sunt de 25-35.000 tone. Totalul de achiziționat pe patru ani este între 100.000 și 140.000 de tone, iar valoarea estimată, între 0,75 și 4,2 milioane de lei. Regionala a cerut experiență similară de livrare de piatră spartă pentru calea ferată.

Pentru îndeplinirea cerinței privind experiență similară se solicită lista livrărilor de produse realizate în cursul unei perioade care acoperă cel mult ultimii trei ani, care să conțină valori, perioade de livrare, beneficiari, indiferent dacă aceștia din urmă sunt autorități contractante sau clienți privați.

Livrările de produse vor fi confirmate prin prezentarea unor certificate sau documente emise sau contrasemnate de o autoritate ori de către clientul beneficiar.

 

Garanția de participare este de 10.500 de lei, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare va fi 25 martie, cu mențiunea că oferta trebuie să fie valabilă până la 25 iulie.

Comenteaza