Restaurantele și cafenelele Clujului, scoase la vânzare

Restaurantele și cafenelele Clujului, scoase la vânzare

Tot mai multe restaurante și cafenele din Cluj sunt scoase la vânzare. Specialiștii spun că nu este tocmai o surpriză, de vreme ce localurile nu pot primi clienți în interior și proprietarii abia dacă mai pot face față cheltuielilor.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Cei interesați să cumpere astfel de afaceri la cheie sunt însă puțini, pentru că situația din domeniul hoteluri, restaurante, catering este încă sub semnul incertitudinii, conform Pro TV.

Proprietarul unui local fară terasă din Cluj-Napoca, aflat chiar în centrul orașului, nu poate primi clienți. Înainte de pandemia de coronavirus, tinerii erau nelipsiți de la mese, încântați de evenimentele organizate acolo.

“Nu merge bine din ianuarie, de la sfârșit, februarie, de când au început școlile să închidă. Făceam seri de folk, seri de poezii, toată ziua erau elevii, de dimineața până după-masa, toate aceste școli de renume din Cluj, studenții.

Am avut câteva telefoane, dar toți care m-au sunat... pentru terasă, aveți terasă?”, a relatat unul dintre proprietari, Adrian Vanea.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza