Rețeaua elvețiană de gelaterie Movenpick se va extinde la Cluj

Rețeaua elvețiană de gelaterie Movenpick se va extinde la Cluj

Proprietarii business-ului din România au anunțat că vor să îl extindă în Cluj-Napoca, Timişoara și Iaşi.

Prima gelaterie Movenpick din România, brand de îngheţată din Elveţia adus pe piaţa locală în regim de franciză, a fost deschisă în incinta Băneasa Shopping City, proprietarii business-ului vizând extinderea în Cluj, Timişoara, Iaşi.

Investiţia în prima gelaterie Movenpick din România se ridică la 250.000 de euro, fiind cel mai mare boutique din Europa de Sud-Est, conform ZF.

„Am vrut să avem un loc cu totul special, în care să oferim clienţilor o experienţă, un loc în care să te poţi regăsi şi îndepărta de obişnuit. Iar prima provocare a fost legată de loc”, spune Miruna Tohăneanu, deţinătoarea boutique-lui Movenpick în România.

Movenpick Fine Foods este un furnizor de produse alimentare premium activ în Elveția și în Europa, care comercializează cafea, ciocolată, pește afumat, conserve, iaurturi, muesli, deserturi cu cremă.

Produsele conțin ingrediente naturale selectate și neprocesate realizate cu rețete elvețiene originale și sunt completate continuu cu produse inovatoare premium. Partenerii de licență și vânzări trebuie să respecte promisiunea de calitate pentru produsele premium.

Comenteaza