Schimbare la cel mai mare operator de telecomunicații din România

Schimbare la cel mai mare operator de telecomunicații din România

Liderul pieței de telecomunicații din România anunţă că va avea o nouă identitate, decizie aprobată prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor societății din data de 10 mai 2024. 

Începând din data de 15 mai 2024, RCS & RDS S.A. devine Digi Romania S.A., iar această schimbare nu va afecta operațiunile companiei și va intra în vigoare fără a fi necesare formalități suplimentare în ce îi priveşte pe clienţii companiei. 

"Sub noua noastră identitate, Digi Romania, rămânem dedicați misiunii de a-ți oferi cele mai bune soluții de conectivitate, utilizând cele mai noi tehnologii, la prețuri accesibile și corecte, adaptate pieței autohtone.

Prin Hotărârea Adunării Generale Extraordinare a Acționarilor societății din data de 10 mai 2024, s-a aprobat:
- schimbarea denumirii societății. Noua denumire a societății este:
Digi Romania S.A.
- modificarea adresei sediului social. Noua adresă a sediului social este:
Str. Dr. Staicovici nr. 75, sectorul 5, București, România

Aceste modificări intră în vigoare începând cu 15 mai 2024 și nu vor afecta activitățile societății, oferta sau serviciile furnizate, toate contractele încheiate cu clienții continuând să își producă efectele. În derularea contractelor vom folosi noua denumire fără a fi necesare formalități suplimentare sau încheierea de acte adiționale în acest sens. Celelalte date de identificare și financiar-bancare rămân nemodificate.

Suntem deosebit de onorați că sunteți unul dintre partenerii noștri de încredere și, pe această cale, vă asigurăm că vom continua să ne dedicăm creșterii performanței și calității serviciilor pentru a vă oferi o experiență de conectivitate la înalte standarde tehnologice și prețuri corecte, adaptate pieței românești", şi-a informat Digi Romania clienţii. 

DIGI este un operator de servicii de telecomunicații din România, înființat în anul 1994. Compania Romanian Cable System a cunoscut o dezvoltare rapidă pe piața din România, primii pași concretizându-se prin achiziționarea mai multor rețele de comunicații din țară.

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.

Comenteaza