Se apropie perioada de înscriere pentru „Casa Verde Fotovoltaice” zona Cluj. Fondurile pentru regiunea Nord-Est s-au dat în 5 minute

Se apropie perioada de înscriere pentru „Casa Verde Fotovoltaice” zona Cluj. Fondurile pentru regiunea Nord-Est s-au dat în 5 minute
| Foto: rednewswire.com

Clujenii care doresc să se înscrie în programul „Casa Verde Fotovoltaice”, trebuie să fie pregătiți și să acționeze rapid, deoarece fondurile se epuizează în câteva minute.

Astăzi, 29 mai 2023, ora: 10.00, a demarat sesiunea de înscriere a persoanelor fizice în cadrul Programului privind instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică, în vederea acoperirii necesarului de consum și livrării surplusului în rețeaua națională – Casa Verde Fotovoltaice, pentru Regiunea Nord Est - judeţele Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui, potrivit unui comunicat al Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).

Înscrierile pentru „Casa Verde Fotovoltaice” zona Cluj se apropie. Banii se dau în câteva minute

Bugetul de 279.480.000 de lei alocat acestei regiuni a fost rezervat integral în primele cinci minute prin înscrierea unui număr de 13.974 de persoane fizice.

Înscrierile persoanelor fizice în cadrul programului, prin intermediul aplicației informatice pentru Regiunea Nord Vest (judeţele Bihor, Bistriţa-Năsăud, Cluj, Sălaj, Satu Mare şi Maramureş) au loc în 6, 7 și 8 iunie 2023. Bugetul total pentru Regiunea din care face parte și județul Cluj este de 240.020.000 milioane de lei.

Pentru regiunile în care înscrierea se va realiza în 3 zile lucrătoare consecutive, înscrierea începe la ora: 10.00 în prima zi și continuă până în cea de a treia zi, la ora: 23.59.

Pentru regiunile în care cele 3 zile lucrătoare programate pentru înscrierea solicitanților sunt separate de zile nelucrătoare, orele de începere/încheiere a înscrierii sunt: În prima zi: 10.00 – 23.59, a doua zi: 00.00– 23.59 și a treia zi: 00.00– 23.59.

„Mă bucur că și de această dată interesul solictanților față de acest program a fost la fel de mare ca și în cele două sesiuni anterioare. Îmi doresc și mă voi asigura că înscrierile pentru sesiunile viitoare se vor desfășura în cele mai bune condiții, ca și până acum”, a declarat președintele AFM, Laurențiu Adrian Neculaescu.

Comenteaza