Se caută medici la Cluj. Vezi unde te poţi angaja

Se caută medici la Cluj. Vezi unde te poţi angaja
Reţeaua privată de sănătate Regina Maria, cu două clinici în Cluj, caută 50 de medici specialişti în centrele sale din Bucureşti, Bacău, Braşov, Cluj-Napoca şi Constanţa, conform unui anunţ postat pe site-ul de recrutare a forţei de muncă bestjobs.ro.

 

Reţeaua Regina Maria, fostul Centru Medical Unirea, condusă de un absolvent al Universităţii de Medicină şi Farmacie din Cluj, Wargha Enayati, a achiziţionat în Cluj Centrul Medical Moţilor în 2008 şi a deschis în urmă cu doi ani o policlinică în Pasteur.

În total reţeaua de clinici recrutează 50 de persoane în centrele sale. Până în momentul difuzării acestei ştiri numărul aplicaţiilor la anunţul publicat ieri se ridica la doar 18 persoane. Vezi aici anunţul de recrutare

Centrul Medical Unirea a fost fondat în anul 1995 de medicul cardiolog Wargha Enayati. La începutul anului 2007 în acţionariatul companiei a intrat fondul 3i Plc din Marea Britanie, prin achiziţia a 48% din capital. La începutul anului trecut, 80% dintre participaţii au fost vândute către fondul de investiţii Advent International, în vreme ce restul de 20% dintre titlurile CMU au rămas în portofoliul fondatorului Wargha Enayati.

Comenteaza