Foto Șef nou la Betfair Cluj. Va superviza un business de 52 de milioane de euro

Șef nou la Betfair Cluj. Va superviza un business de 52 de milioane de euro
Informaticienii clujeni au produs venituri anuale de 249 de milioane de lei | Foto: Betfair
Șef nou la Betfair Cluj. Va superviza un business de 52 de milioane de euro
Șef nou la Betfair Cluj. Va superviza un business de 52 de milioane de euro

Ruxandra Tereanu a devenit coordonator al Betfair Romania Development Cluj (BRDC), companie britanică de software cu afaceri anuale de 249 de milioane de lei.

“O echipă diversă de conducere diversificată reprezintă un punct forte pentru orice companie. De aceea, vă anunțăm cu bucurie că Ruxandra Tereanu, pe lângă rolul actual de șef a operațiunilor sportive, va prezida și echipa de conducere din Cluj. Noua ei misiune înseamnă susținerea activității biroului clujean, ghidarea eforturilor noastre în comunitate și în cadrul grupului, stimularea inovației”, a transmis conducerea Betfair.

“Simt un amestec grozav de emoție și nerăbdare și sunt recunoscătoare să accept o astfel de provocare, pentru a contribui la rolul pe care biroul nostru îl are atât în grupul nostru, cât și în comunitate. Munca mea se va concentra pe echilibrarea celor două zone de care mă ocup, dar și pe livrările la standardele așteptate de toate părțile interesate", a spus Ruxandra Tereanu.

Biroul din Cluj este specializat în activități de realizare a softului la comandă, filiala având ca acționari companiile londoneze TSE Holdings (99% din capitalul social) și The Sporting Exchange (sub 1%), conform portalului financiar Termene.ro.

BRDC face parte din grupul britanic Paddy Betfair - Flutter și are 800 de angajați. Aceasta are sediul în complexul de birouri The Office și a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 249 de milioane de lei și un profit de 23 de milioane.

Betfair este o companie de jocuri de noroc online care oferă pariuri sportive (cu cote fixe), cazinou online, poker online și bingo online. Sediile principale ale companiei sunt situate în Londra și Dublin. Aceasta a fost cotată la Bursa de Valori din Londra ca Betfair Group, până când a fuzionat cu Paddy Power pentru a forma Paddy Power Betfair, devenită Flutter Entertainment.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK

loading...
Loading...
Comenteaza