Studenţii de la FSEGA învaţă să-şi plaseze banii pe piaţa de capital

Studenţii de la FSEGA învaţă să-şi plaseze banii pe piaţa de capital
Singura companie de brokeraj listată la bursă, SSIF Broker, vrea să-i educe pe români cum să-şi plaseze banii pe piaţa de capital.

SSIF Broker, în parteneriat cu Bursa de Valori Bucureşti şi Universitatea "Babeş Bolyai", anunţă azi că în 19 şi 20 martie organizează la Cluj două evenimente ce vor aduce în atenţia publicului importanţa educaţiei financiare şi noţiuni despre piaţa de capital şi investiţia la Bursă.

"Academia Broker" îşi propune două obiective majore: îndrumarea studenţilor din universitătile cu profil economic către o carieră în domeniul pieţei de capital si respectiv educarea actualilor şi potenţialilor investitori pe bursă din toată ţara.

Primul dintre aceste obiective e programat în 19 martie la ora 17 în aula FSEGA, unde studenţii au ocazia să ia parte la prezentări susţinute de profesionişti în domeniu şi să discute cu speakeri din cadrul SSIF Broker şi Bursa de Valori Bucureşti.

Joi Academia Broker continuă cu organizarea primei conferinţe dedicate potenţialilor investitori, în sala 118 a FSEGA, tot la ora 17. Persoanele interesate de investiţia pe piata de capital vor afla cu această ocazie informaţii relevante şi de actualitate de la speakeri de top din cadrul SSIF Broker şi BVB. Invitatul special în cadrul evenimentului este directorul general al BVB, Ludwik Sobolewski.

Academia Broker a debutat în data de 24 februarie, la Academia de Studii Economice Bucureşti. În cadrul "Academia Broker" vor fi organizate peste 10 seminarii, în oraşe precum Cluj, Timişoara, Sibiu, Constanţa, Suceava sau Iaşi.

 

Comenteaza