Târg de Cariere la Cluj. Simulare de interviu şi consiliere în negocierea salariului sau legislaţia muncii

Târg de Cariere la Cluj. Simulare de interviu şi consiliere în negocierea salariului sau legislaţia muncii

Un număr de 60 de angajatori oferă peste 2.000 de locuri de muncă în cadrul Târgului de Cariere, care va avea loc pe 3 și 4 octombrie 2018, la Sala Polivalentă de la Cluj-Napoca. 

Ofertele îi vizează atât pe tinerii aflați la început de carieră, cât și pe specialiști. Printre companiile prezente la târg se vor număra Emerson, Lidl, Bombardier, Genpact, E.ON, Mc Donald’s, Bosch, Vodafone, Cora, Electrolux, Terapia sau Kaufland. Candidații vor avea la dispoziție oferte de muncă din domenii variate, precum resurse umane, marketing, retail, administrativ, consultanță sau juridic.

Una din noutățile acestei ediții este platforma I love my job Academy. Axată pe dezvoltarea personală și profesională a candidaților, platforma reunește trei activități: conferința I love my job, concursul de public speaking Job Heroes in Action și concursul de debate în limba română Always Right. În cadrul conferinței I love my job publicul va avea ocazia să interacționeze cu 10 speakeri din diverse domenii, care își vor împărtăși poveștile.

10 speakeri din diverse domenii

Aşadar, în 3 octombrie 2018, de la ora 15:00, participanții la târg vor avea ocazia să îi cunoască mai bine pe Andi Vanca, Bogdan Ciocian, Cornelia Borza, Cristi Danileț, Daniel David, Gabriela Culda, Oana Pocan, Răzvan Onu, Roxana Dumitrache și Radu Valentin Băzăvan. Cele două concursuri organizate în cadrul I love my job Academy explorează diferite aspecte legate de alegerea unei cariere, decizia de a pleca în străinătate  la muncă sau de a rămâne în țară. Mai multe detalii despre conferință și concursuri găsiți pe pagina www.targuldecariere.ro/academia/.

„Este un nou început pentru Târgul de Cariere. Evenimentul este într-o continuă dezvoltare. Introducerea platformei I love my job Academy este o dovadă a faptului că încercăm în permanență să ne apropiem de candidați prin modalități inedite. Ne dorim să sporim interacțiunea dintre angajatori și participanți, să transformăm Târgul de Cariere într-o platformă complexă, care include atât oportunitățile de angajare, cât și experiențele profesionale”, a declarat Alina Agafiței, PR Manager Târgul de Cariere.

Standuri de simulare de interviu, negociere de salariu şi legislație a muncii

La Târgul de Cariere Cluj, candidații au oportunitatea de a vizita standurile de simulare de interviu, negociere de salariu, dar și de consiliere profesională și legislație a muncii. Totodată, participanții la eveniment au ocazia de a-și compara salariul în timp real cu Paylab, o aplicație prezentată prin intermediul platformei de recrutare online eJobs. Tot eJobs România introduce, pentru prima oară în istoria târgului, digitalizarea CV-ului. Cu ajutorul unei noi aplicații, numită CV2GO, toate CV-urile de la Târgul de Cariere Cluj vor fi colectate într-un singur loc. Candidații își vor imprima CV-ul la intrarea în târg, sub forma unui QR Code, pe care îl vor putea scana cu ajutorul aplicației. ”Ne bucurăm că vom aduce candidaților care participă la Târgurile de Cariere această opțiune. Practic, vor avea într-un singur loc, atât beneficiile pe care le apreciază la evenimentele offline, precum posibilitatea de a interacționa direct cu angajatorii și faptul că, într-un singur loc, găsesc un număr mare de oferte de muncă”, declară Bogdan Badea, CEO eJobs România.

Programul Târgului de Cariere începe la ora 10.00, iar intrarea este liberă. 

Comenteaza