TAROM suspendă toate cursele interne , dar și cele operate cu Franţa şi Germania

TAROM suspendă toate cursele interne , dar și cele operate cu Franţa şi Germania
| Foto: Facebook/TAROM

TAROM a decis suspendarea tuturor curselor interne pentru următoarele 14 zile și suspendă temporar operarea în Franţa şi Germania.

TAROM a anunţat noile modificări într-o postare pe Facebook. Compania aeriană anunță pasagerii afectaţi de suspendarea acestor curse că pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau pentru rambursarea integrală a biletelor:
 
„Dragi pasageri ca urmare a noilor restricţii impuse pentru limitarea răspândirii infectării cu Covid 19 la nivelul companiei s-au luat următoarele măsuri:
 
- începând cu dată de 25.03.2020, ora 12.00 (ora aterizării), am ales să suspendăm operarea pe cursele interne pentru următoarele 14 zile.
- incepând cu dată de 26.03.2020 vom suspendă operarea în Franţa şi Germania, pentru cel puţin 14 zile.
 
Toţi pasagerii afectaţi de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor fără penalizare sau rambursarea integrală a biletelor/tronsoanelor neutilizate.
 
Pentru efectuarea modificărilor va rugăm să contactaţi agentul emitent sau orice agenţie TAROM.
 
Ne cerem scuze pentru disconfortul creat dar şi pentru răspunsul cu întârziere la solicitările dumneavoastră. Având în vedere numărul foarte mare de solicitări din această perioadă, deşi personalul suport a fost suplimentat, va dura o perioadă până când se va da curs tuturor solicitărilor. Va mulţumim pentru înţelegere”, au scris reprezentanții TAROM pe Facebook.

Comenteaza