Telekom scumpește TV cablu, telefon și internet. Vezi noile tarife

Telekom scumpește TV cablu, telefon și internet. Vezi noile tarife

Compania Telekom România va scumpi de la 1 martie majoritatea tarifelor la serviciile sale "în contextul creșterii costurilor legate de furnizarea serviciilor de comunicații, precum și pentru a asigura în continuare viabilitatea economică".

“Această modificare este influențată și de creșterea costurilor în toate sectoarele de business, în peisajul economic actual”, motivează reprezentanții companiei. Pentru clienții rezidențiali, prețul pentru fiecare serviciu fix (internet, TV și voce) și pentru fiecare abonament mobil va fi majorat cu 2 lei (cu taxa pe valoarea adăugată inclusă), adică 0,42 de euro (TVA inclusă).

Clienții rezidențiali vor fi informați cu privire la aceste modificări prin canale de informare electronice și prin intermediul notificărilor transmise prin serviciile de curierat. Ajustarea nu se aplică prețurilor pentru echipamentele contractate, terminalele sau echipamentele fixe închiriate și nici telefoniei fixe dacă acesta este singurul tip de serviciu contractat de la Telekom. 

„Clienții noștri vor continua să beneficieze de servicii de înaltă calitate, la prețuri competitive. Telekom România mulțumește clienților pentru cele aproape opt milioane de contracte retail și corporate, pentru înțelegerea constrângerilor macroeconomice și de afaceri care au condus la această decizie. Suntem încrezători că nivelul de calitate a serviciilor furnizate va compensa ajustarea de prețuri”, justifică Telekom.

Telekom România este prezentă pe piața românească din 2014, după rebrandingul comun al Romtelecom și Cosmote România. Telekom aparţine Deutsche Telekom, una dintre companiile globale de telecomunicații integrate.

loading...
Comenteaza