Tinerii experţi contabili îşi fac clubul lor la Cluj

Tinerii experţi contabili îşi fac clubul lor la Cluj
Clubul Tinerilor Experţi Contabili din România (CTECR) va lansa joi nucleul operaţional pentru Regiunea Nord-Vest.

Cei prezenţi vor fi informaţi cu privire la proiectele clubului, la obiectivele acestuia, cât şi la avantajele ce rezultă din apartenenţa la club. Lor li se vor face cunoscute aspecte referitoare la profesia de expert contabil. Forul îşi doreşte să reunească tineri motivaţi profesional, în căutarea perfecţionării personale şi caută să deschidă noi viziuni prin socializare.

Vor participa ca invitaţi Florin Dobre, secretar general al Asociaţiei Internaţionale de Fiscalitate România, Larisa Vlăsceanu, manager de proiect al CTECR Piteşti, Marinel Mureşan – preşedinte al Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR) Cluj, Adriana Tiron - Tudor, profesor la Universitatea Babeş-Bolyai, Radu Danciu – decan al Facultăţii de Ştiinţe Economice, Universitatea D. Cantemir, Augustin Feneşan – preşedinte al Asociaţiei Patronilor şi Meseriaşilor, Aurel Roman – preşedinte al Uniunii Generale a Industriaşilor din România Cluj.

CTER a început ca un proiect creat la iniţiativa directorului general al CECCAR, Daniela Vulcan-Văduva (foto), drept un instrument de asistenţă şi informare dedicat promovării şi dezvoltării tinerilor profesionişti contabili din România, având ca principal obiectiv participarea la dezvoltarea tinerilor absolvenţi pe parcursul primilor ani de activitate profesională.

Cu trecerea timpului, acesta a devenit o comunitate în care tinerii profesionişti contabili şi cei care aspiră la statutul de expert contabil găsesc răspunsuri şi consiliere pe probleme care reprezintă provocări sau oportunităţi profesionale, facilitând, în acelaşi timp, crearea unei reţele de comunicare, de informare şi schimb de experienţă care sunt vitale pentru o carieră de succes în domeniul contabil.

CTECR sprijină  tinerii şi afirmarea mai puternică a profesioniştilor din toate domeniile, se implică activ în promovarea imaginii tinerilor experţi contabili pentru schimbarea percepţiei asupra contabililor, în mediul social şi economic din ţara noastră, din lipsa unei strategii care să îi ajute să îşi găsească mai uşor un loc pe piaţa serviciilor.

Comenteaza