Țiriac și Rus au făcut donații anticoronavirus

Țiriac și Rus au făcut donații anticoronavirus

Dealeri Ford din mai multe orașe ale țării au donat echipament de testare și ajutoare alimentare necesare pentru depășirea crizei sanitare.

Compania Ford, Fundaţia Ion Ţiriac, patronată de omul de afaceri bucureștean, şi Asociaţia Rotary Probitas au livrat la Craiova un aparat de testare pentru COVID-19, ce va deservi întreaga regiune. 25 de vehicule Ford sunt puse la dispoziţia Direcţiilor de Sănătate Publică din ţară, prin intermediul reţelei naţionale de distribuitori autorizaţi şi a Ford România.

O caravană umanitară cu ajutoare alimentare pentru 400 de persoane nevoiaşe din comunităţile rurale ale judeţelor Dolj, Braşov şi Cluj a demarat cu ajutorul Napoca Rally Academy şi al distribuitorilor autorizaţi Ford – Autonovex Braşov, RMB Inter-Auto Cluj, controlată de businessman-ul Ioan Rus, şi Plusauto Craiova.

Ford România, în colaborare cu Consiliile Judeţene Dolj, Braşov şi Cluj, a anunţat demararea unei campanii de ajutorare a peste 400 de bătrâni şi persoane nevoiaşe, din comunităţile rurale ale acestor judeţe, care, în săptămâna următoare, vor primi alimente de bază necesare depăşirii acestei perioade dificile.

Proiectul beneficiază de sprijinul distribuitorilor autorizaţi Ford din Braşov, Cluj-Napoca şi Craiova, fiind este implementat cu sprijinul Napoca Rally Academy (NRA), echipa campioană naţională de raliuri, ai cărei voluntari vor asigura achiziţia, transportul şi livrarea pachetelor cu alimente de bază.

„Ne bucurăm să putem folosi aptitudinile în afara proiectelor noastre de motorsport şi să ajutam în aceste momente grele pentru toată lumea. Lucrăm cu Ford Motor Company Fund de aproape șase ani şi implicarea noastră în ceea ce înseamnă organizarea logistică a acestei caravane şi livrarea alimentelor în aceste comunităţi, a venit ca un pas absolut firesc”, a declarat Bogdan Marişca, unul dintre fondatorii NRA.

De asemenea, Ford România şi NRA au derulat primul curs online de educaţie rutieră, la care au participat 800 de elevi din 20 de licee. O altă iniţiativă este Ford Family Fun Hub, site special cu activităţi recreative proiectat pentru a oferi copiilor şi adulţilor o modalitate de a trece mai uşor peste perioada petrecută în casă.

Comenteaza