Twitter face concedieri

Twitter face concedieri
Compania a decis să renunţe la 9% dintre angajaţi după ce, în ultimul an, a înregistrat o scădere a acţiunilor.

Potrivit Wall Street Journal, Twitter a raportat încă un trimestru în care creşterea a încetinit şi a anunţat disponibilizarea a 9% din forţa de muncă la nivel global, mai ales că interesul de achiziţie din partea posibililor cumpărători, precum Salesforce.com, ar fi dispărut, relatează mediafax.ro.

Veniturile companiei de social media au crescut cu 8,2%, la 615,9 milioane de dolari, cea mai mică creştere şi a noua perioadă consecutivă de încetinire a creşterii. Analiştii se aşteptau la venituri de 606 milioane de dolari.

Numărul total de utilizatori activi ai Twitter a fost de 317 milioane în trimestrul al treilea, în creştere cu numai 1,7% faţă de trimestrul doi.

Prin restructurările planificate, compania urmăreşte o strategie care prevede focalizarea în principal pe reorganizarea vânzărilor, pe eforturile de marketing şi pe parteneriate pentru a ajunge profitabilă în 2017. 

Acţiunile Twitter, care au scăzut cu 45% în ultimele 12 luni, au crescut cu 4,3%, la 18,07 dolari în şedinţa de pretranzacţionare.

 

 

Comenteaza