Un clujean face furori pe TikTok. A ajuns la 13 milioane de aprecieri

Un clujean face furori pe TikTok. A ajuns la 13 milioane de aprecieri

Creatorul de conținut clujean a reușit în ultimele luni să adune 300.000 de urmăritori în rețeaua de socializare TikTok, pe cele două conturi pe care le administrează, dar și 13 milioane de aprecieri.

Rețeaua se află în plină ascensiune în rândul tinerilor din România. Aici utilizatorii realizează diverse filmulețe scurte, cu efecte speciale sau în care mimează versuri ale unor melodii, ori se întrec în provocări. În general, trebuie să fii foarte cunoscut în platformă pentru a putea lansa o astfel de provocare.

Vlad Vaida a devenit popular, pe TikTok, cu miniseria "Ești român dacă...", în care vorbește despre "obiceiurile" românilor, mai puțin obișnuite. În ultimele luni, a reușit să adune 300.000 de urmăritori pe TikTok, pe cele două conturi pe care le administrează, dar și 13 milioane de aprecieri.

Acesta a ajuns, astfel, una dintre cele mai urmărite persoane din online în România, având aproape 200 de urmăritori și pe contul de Instagram. Rețeaua TikTok a fost de acord să îi dedice o provocare, pe care a lansat-o recent utilizatorilor platformei. Mii de tineri vor fi invitați să îl imite.

Vaida este printre primii creatori de conținut din România. La doar 13 ani a făcut mai multe fan page-uri, pentru câteva vedete și seriale din țara noastră. Acesta inspiră comunitatea online și prin prisma faptului că în adolescență s-a luptat cu kilogramele. Avea 90 kg și a reușit să slăbească în câteva luni peste 30 kg.

Comenteaza