Un clujean are cel mai urmărit videoclip pe TikTok din România

Un clujean are cel mai urmărit videoclip pe TikTok din România

Cel mai urmărit videoclip, în acest an, de pe TikTok România aparține clujeanului Vlad Vaida, care a adunat 5 milioane de vizualizări.

El este deja celebru pentru seria "Ești român dacă...", iar recent a depășit toate recordurile de pe TikTok România. Vaida a reușit performanța să adune 5 milioane de vizualizări și 700.000 de aprecieri la o postare care a ajuns virală în doar câteva ore.

Provocările amuzante de pe TikTok i-au adus un succes nesperat. Vaida a preluat sunetul unui fan entuziasmat din SUA, care își întâlnește idolul, pe celebra Addison Rae. El a transpus această "scenă" pe străzile din Cluj, filmând aleatoriu o femeie.

Filmarea a devenit astfel printre cele mai vizionate creații din toate timpurile de pe TikTok România. Vaida are acum o nouă provocare pe TikTok, denumită 3 Tipuri. Utilizatorii platformei sunt invitați să se alăture ințiativei amuzante de a exemplifica mai tipuri de oameni: prieteni, părinți, șefi sau parteneri.

Vlad Vaida este unul dintre cei mai cunoscuți și urmăriți TikTok-eri din România și a ajuns în doar câteva luni la peste jumătate de milion de urmăritori pe cele două conturi pe care le administrează.

TikTok este o aplicație și o rețea de socializare deținut de compania ByteDance. Ea a fost lansată în China sub numele „A.me” în 2016. Este folosită pentru a crea videoclipuri scurte de mai multe genuri și e populară în Asia, SUA și în mai multe țări, cum ar fi România.

Comenteaza