Un economist clujean va conduce Casa Rusu

Un economist clujean va conduce Casa Rusu

Producătorul de mobilă Casa Rusu a anunțat numirea lui Zoltan Pilecki în funcția de director general. Acesta este licențiat în economie și managementul afacerilor la Universitatea Babeș-Bolyai (UBB) Cluj și a ocupat funcții de conducere în companile Alveus și Studio Moderna.   

Pilecki are un MBA în management general la Bled School of Management și a coordonat integrarea unor direcții strategice inovative în cadrul companiilor pe care le-a condus. El și-a început cariera la Alveus, unde a ajuns director eegional pentru România, Moldova și Bulgaria.

Între 2011 și 2020, a condus operațiunile Studio Moderna, companie care deține brandurile Top Shop, Dormeo și Delimano. Din poziția de CEO al Casa Rusu, va promova dezvoltarea strategică a companiei, urmărind îmbunătățirea proceselor, expansiunea teritorială și dezvoltarea de noi produse.

Acesta își propune să capitalizeze poziția de lider de piață a business-ului Casa Rusu pentru a-i continua creșterea pe piața locală și pentru a se extinde la nivel regional, în Europa, prin dezvoltarea rețelei de magazine și prin intermediul magazinului online.

„Suntem încrezători că experiența sa internațională și parcursul său profesional de succes vor sprijini creșterea acestui brand de referință, fondat și dezvoltat de către familia Rusu și echipa Casa Rusu” , a declarat Matei Gaburici, reprezentant al Greenbridge Partners și membru al consiliului de administrație.

În 2019, Cristian Rusu, fondatorul companiilor Casa Rusu și Rus Savitar, și Greenbridge Partners au încheiat un parteneriat strategic ce viza dezvoltarea celor două companii românești. Acesta este acționar și continuă să conducă operațiunile Rus Savitar în cadrul grupului Rus Savitar – Casa Rusu.

Grupul Rus Savitar – Casa Rusu este liderul național în producția de PAL, producând anual 2 milioane de mp din totalul de 6 milioane mp disponibili în țară. Compania are 1.300 de angajați și deține o rețea de 20 de magazine proprii și șapte magazine partenere.

Casa Rusu a dat în funcțiune, în 2019, în centrul comercial Auchan Iris din Cluj, cel mai mare magazin al său de mobilier și articole de casă din România, pe 6.000 mp, concretizat printr-o investiție de 1 milion de euro.

loading...
Comenteaza