Un hub din Cluj a fost inclus în rețeaua Orange Fab

Un hub din Cluj a fost inclus în rețeaua Orange Fab

Șase dintre cele mai mai importante hub-uri de tehnologie din țară au fost selectate în rețeaua Orange Fab.

Pentru mai multe informaţii de ultimă oră vizitaţi pagina principală ZIUA DE CLUJ

Acceleratorul de startup-uri al companiei a lansat Hub Pass, program care le oferă antreprenorilor o mobilitate crescută în cadrul rețelei de parteneri, conform Economica.net. Cele şase huburi selectate sunt Silicon Forest Cluj (foto), TechHub București, Fab Lab Iași, Cowork Timișoara, Oradea Tech Hub, Rubik Hub Piatra Neamț.

Toți antreprenorii înrolați în programul Orange Fab, precum și toți membrii celor șase centre au acces la Hub Pass. Toți antreprenorii care călătoresc într-unul din orașele cu prezență Orange Fab beneficiază de spațiu de lucru gratuit în hub-urile partenere.

"Ne dorim să susținem creșterea comunităților antreprenoriale locale, din cele mai importante centre universitare și comerciale ale țării. Hub-urile de tehnologie au puterea de agregator al comunității. Prin Hub Pass, creăm o rețea prin care susținem atât hub-urile cât și pe antreprenorii pe care îi găzduiesc, oferindu-le acces la expertiza colegilor noștri și la cele mai noi tehnologii și echipamente" a declarat Monica Obogeanu, Startup Programs Manager în cadrul Orange România.

Domeniile pe care programul le are în vedere sunt rețelele 5G și rețelele viitorului, internetul lucrurilor și obiecte conectate, smart city și mobilitate, fintech, smart retail, media și divertisment, sănătate și mod de viață, oameni și viitorul locurilor de muncă, educație digitală.

 

Programul Orange România de accelerare și colaborare cu startup-urile, are în total colaborări cu 16 startup-uri. Prin Orange Fab, startup-urile primesc acces la cele mai noi tehnologii, susținere pentru dezvoltarea produselor și acces rețeaua de distribuție Orange și Orange Business Services.

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

loading...
Loading...
Comenteaza