INEDIT Un producător de încălțăminte din Cluj a lansat pantofii de distanțare socială

INEDIT Un producător de încălțăminte din Cluj a lansat pantofii de distanțare socială
Încălțămintea destinată inițial teatrelor se pretează vremurilor pe care le trăim | Foto: Axa Magnolia
Un producător de încălțăminte din Cluj a lansat pantofii de distanțare socială
Un producător de încălțăminte din Cluj a lansat pantofii de distanțare socială

Atelierul de încălțăminte Axa Magnolia Cluj-Napoca a lansat o colecţie inedită de încălţăminte: pantofii de distanţare socială.

Proprietarii societății au precizat că acest tip de pantofi a fost realizat înainte de apariţia pandemiei de coronavirus, însă acum le-au găsit un nou rol: cel de distanţare socială. „Aceste modele au fost realizate în atelierul nostru din Cluj-Napoca. Încălţămintea a fost făcută pentru mai multe teatre din România”, a declarat Grigore Lup, creatorul acestor modele de pantofi.

Axă Magnolia are ca specific de activitate producția de pantofi, sandale, ghete și cizme din piele pentru femei, copii și pentru bărbați, în serie sau la comandă. Aceasta fabrică pantofi pentru dans spaniol sau sportiv, încălțăminte flexibilă pentru teatrele din Cluj-Napoca și Târgu-Mureș, dar și pentru dansuri populare sau de majorete ori încălțăminte tradițională, specifică diferitelor zone geografice sau naționalități.

De asemenea, producătorul clujean are comenzi din domeniile militar sau construcții. Pentru cazuri speciale (numere foarte mari ce nu se găsesc în comerț sau diferite particularități ale piciorului) acesta confecționează și încălțăminte la comandă, printre angajații săi numărându-se foști angajați ai casei de modă din Cluj.

Comenteaza