Un start-up care manageriază proprietăți, obține finanțare de 1 milion de euro și se extinde la Cluj

Un start-up care manageriază proprietăți, obține finanțare de 1 milion de euro și se extinde la Cluj
| Foto: khunaspix - Depositphotos.com

Milluu a dezvoltat o platformă pentru digitalizarea proceselor de management al prorietățiilor. În urma unei finanțări obținute de peste un milion de euro, banii vor fi volosiți pentru a se extinde la Cluj-Napoca și Iași.

Milluu, start-up-ul local care a dezvoltat o platformă complexă pentru digitalizarea proceselor de management al proprietăţilor, a încheiat la finalul săptămânii trecute o rundă de finanţare în valoare totală de 1.024.500 euro, din care 63.500 euro au fost strânşi prin intermediul platformei de equity crowdfunding SeedBlink. Banii vot fi folosiți pentru extinderea platformei la Cluj-Napoca și Iași.

Start-up-ul ţintea să atragă suma de 200.000 euro prin campania de finanţare de pe SeedBlink, cea mai mare parte din rundă (961.000 euro) fiind asigurată prin investiţiile obţinute de la Co-Founder Zone din Polonia (lead investor), business angels  din România) şi prin follow-on de la membrii actuali ai acţionariatului - Early Game Venture, Roca X, Growuceanu, Simple Capital, Netopia Ventures, conform ZF.
 

⇒ Dacă ţi-a plăcut articolul, urmăreşte ZCJ.RO pe FACEBOOK şi pe Instagram

Comenteaza
loading...