Un startup de rezervări din Cluj vrea să înroleze 300 afaceri pe an

Un startup de rezervări din Cluj vrea să înroleze 300 afaceri pe an

Întreprinzătorul clujean Andrei Covaciu a creat o aplicație mobilă pentru gestionarea progra­mărilor în industria serviciilor cu care speră să genereze, în primul an de existență, venituri de 100.000 euro.

Fondatorul aplicației BOOKR are în plan să ajungă la finalul lui 2021 - primul an de funcţionare, la 100.000 de utilizatori şi un portofoliu de 300 afaceri care să genereze în total venituri de 100.000 euro. În prezent, aplicaţia BOOKR, lansată în ianuarie, este folosită deja de 30 de business-uri, potrivit ZF.

„În momentul de faţă suntem prezenţi în 13 oraşe din România şi avem parteneri care prestează servicii în domenii precum hairstyle, cosmetică, medicină, estetică dentară. psihologie, fotografie, videografie. În prezent, sunt nouă categorii pe care le punem la dispoziţie şi suntem într-un proces de extindere în domeniul sportului şi al sănătăţii“, a declarat Andrei Covaciu.

El a adăugat că aplicaţia a fost deja validată în piaţă, în condiţiile în care în mai puţin de o lună prin aceasta au fost intermediate 1.000 de programări. „Din ianuarie de când am lansat produsul şi până acum avem 1.500 de programări intermediate“. Ideea dezvoltării BOOKR a apărut în urma unei experienţe proprii ale lui Covaciu, acesta folosind o aplicaţie pentru programarea la frizer/coafor.

Comenteaza