Un trainer pentru NASA vine la Cluj ca să-i şcolească pe antreprenorii români

Un trainer pentru NASA vine la Cluj ca să-i şcolească pe antreprenorii români
Un trainer american de leadership și change management revine la Cluj, în această săptămână, ca să susțină un training pentru manageri și antreprenori.

Este vorba de Jim Bagnola, care susține seminarul "Leading is Everybody's Business", care va avea loc la Şcoala Internaţionalǎ Cluj, în cartierul Gheorgheni, în 13 aprilie, între orele 9:30 şi 18:00. "Locaţia nu a fost aleasǎ întâmplǎtor. Jim Bagnola a fost atât de impresionat de vizita sa la Şcoala Internaţionalǎ Cluj cu ocazia evenimentului la care a participat anul trecut, încât a decis sǎ includǎ un capitol despre şcoalǎ în cartea sa, "The Art of Becoming a Professional Human Being." Simona Baciu, fondatoarea Şcolii Internaţionale Cluj, va primi din partea lui Jim Bagnola distincţia de Ph.B- Professional Human Being", spun reprezentanţii Şcolii Internaţionale.


Bagnola este Senior Partner la Leadership Group USA, coach şi trainer pentru NASA, FBI , SHELL şi alte companii. "Este cotat ca fiind unul din cei mai buni traineri de leadership, având o experienţǎ de 30 de ani şi clienţi din peste 80 de ţǎri", mai arată reprezentanţii Şcolii Internaţionale din Cluj.

Amintim, Bagnola a fost prezent pentru prima dată la Cluj la sfârşitul anului trecut, pentru un seminar organizat la West City Hotel. Acesta susţine un seminar şi astăzi, în Timişoara.

Comenteaza