Foto Unde s-a ajuns. Carnea la kg în plasă antifurt într-un supermaket prezent și la Cluj

Unde s-a ajuns. Carnea la kg în plasă antifurt într-un supermaket prezent și la Cluj
| Foto: Facebook - Atât mă duce capul

Un cunoscut retailer care activează și în Cluj, vine cu o nouă metodă de precauție împotriva celor care sunt tentați în a sustrage bunuri din magazin și au decis să pună carnea feliată la vitrina asistată, într-o plasă antifurt.

Pe modelul produselor precum untul, ținute în capsule antifurt, lanțul de hypermarket-uri/supermarket-uri Carrefour, prezent cu unități și la Cluj, a decis să protejeze și carnea la kg care se feliază la cerere la vitrina asistată.

Se poate observa în imaginea postată pe Facebook, un ambalaj cu logo-ul Carrefour în interiorul căruia se află cel mai probabil parizer/șuncă/salam felii de la vitrina asistată, dar care este ținut într-o plasă antifurt. Cantitatea de carne care se află acolo, costă 6,31 lei, însă nici pentru această sumă, magazinul nu pare că își asumă vreun risc.

Angajații cunoscutului lanț de hipermarketuri au recurs la acest gest încă de la faza cu untul pentru că alimentele au devenit cele mai furate produse în ultima vreme.

Cu o inflație care a sărit de 15% luna trecută, retailer-ul ia măsuri de precauție împotriva celor care sunt descurajați de preț să cumpere și tentați să fure anumite produse de bază. 

Comenteaza