Vile de lux, scoase la vânzare în marile oraşe din România. Trei sunt la Cluj FOTO

Vile de lux, scoase la vânzare în marile oraşe din România. Trei sunt la Cluj FOTO
Milioane de euro costă cele mai scumpe vile scoase la vânzare în marile orașe ale țării, în ultimele șase luni. Pe listă figurează atât imobile istorice, cu o valoare arhitecturală deosebită, cât și construcții noi, moderne.

În municipiul Cluj-Napoca, portalul imobiliare.ro dă exemplul a trei vile, iar preţul de pornire este de 885.000 de euro. 

În zona Andrei Mureșanu, o vilă de 540 mp, finalizată în 2014, este disponibilă spre vânzare cu 1,15 milioane de euro. Locuința este amplasată pe un teren de 1.000 mp, din care 820 mp curtea liberă. Structurată pe parter și un etaj, casa este compusă din șase camere (plus dependințe). În preț este inclusă și amenajarea grădinii, ce va fi realizată de către actualul proprietar.

casa-de-vanzare-6-camere-cluj-napoca-andrei-mure

În zona Exterior Vest, o vilă finalizată anul trecut, cu teren de 5.500 mp, are un preț cerut de un milion de euro. Structurată pe demisol, parter și etaj, aceasta dispune de o suprafață utilă de 350 mp și se pretează atât destinației de reședință sau casă de vacanță, cât și celei de pensiune. Curtea generoasă a permis amenajarea mai multor zone de petrecere a timpului liber, precum foișor cu grătar și cuptor, un barbeque separat, jacuzzi exterior, teren de tenis de câmp, grădină amenajată cu gazon.

casa-de-vanzare-5-camere-cluj-napoca-exterior-ve

În zona Dâmbul Rotund, o altă vilă nou-construită (finalizată în anul 2011) poate fi achiziționată cu 885.000 de euro. Clădirea are o suprafață utilă de 432 mp și este amplasată pe un teren de 1.920 mp. În curte se găsesc două piscine, iar casa se vinde complet mobilată și utilată.

casa-de-vanzare-5-camere-cluj-napoca-dambul-rotu

VEZI cum arată cele mai luxoase case de vânzare din Bucureşti, Timişoara, Iaşi, Braşov şi Constanţa. 

Comenteaza