Vrei să lucrezi în Spaţiul Economic European? Vezi unde te poţi angaja

Vrei să lucrezi în Spaţiul Economic European? Vezi unde te poţi angaja
Angajatorii din Spaţiul Economic European au vacante aproape 1800 de locuri de muncă, anunţate prin reţeaua europeană Eures.

Potrivit Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), în Spaţiul Economic European sunt anunţate în total 1798 de locuri de muncă vacante.

Cele mai multe posturi sunt în Spania, unde se caută 800 de muncitori necalificaţi în agricultură şi un maseur, în timp ce în Danemarca sunt oferite 400 de posturi pentru culegători de mazăre şi 30 pentru culegători de căpşuni.

Marea Britanie are nevoie de 205 îngrijitori persoane, 60 de îngrijitori persoane/ infirmieri, 60 de asistenţi medicali şi 20 asistenţi medicali generalişti, iar Germania caută 50 de asistenţi medicali generalişti, 15 factori poştali, 13 bucătari, 11 ospătari, 10 barmani, 10 persoane în gastronomia de sistem, 5 asistenţi manager, 5 electricieni industriali, 2 mecanici industriali, 1 mecanic (maşini prelucrare cauciuc şi mase plastice), 1 brutar, 1 electrician, şi 1 mecanic auto (camioane).

Suedia pune la dispoziţia celor interesaţi 20 de posturi de femeie de serviciu, 15 posturi de vopsitori auto, 10 de mecanici auto şi 10 detinichigii auto. 

La rândul său, Solvacia are nevoie de 30 de şoferi de autocamion transport internaţional, în timp ce Ungaria caută 6 mecanici agricoli. 

În Polonia sunt vacante un post de dezvoltator internet şi unul de programator aplicaţie (PHP
developer), în Norvegia este nevoie de câte un doctorand şi un postdoctorand în Departamentul biomedical, Belgia vrea să găsească un proiectant construcţii metalice, iar în Irlanda este liber un post de  tehnician.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES naţional, www.eures.anofm.ro, sau se pot prezenta la sediul agenţiei judeţenepentru ocuparea forţei de muncă de domiciliu sau reşedinţă, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

Comenteaza