WAM COIN, primul mare proiect românesc de GameFi, randament de 1500% pentru investitorii din presale în prima zi de tranzacționare

WAM COIN, primul mare proiect românesc de GameFi, randament de 1500% pentru investitorii din presale în prima zi de tranzacționare

WAM COIN, tokenul care va guverna universul de gaming WAM, a adus randamente de până la 1500% pentru investitorii din presale, în prima zi de listare.

WAM COIN a fost listat luni, la orele 13:00 (11:00 UTC), pe platformele Gate.io și Pancakeswap.finance, iar în primele 24 de ore de tranzacționare a înregistrat un volum de 9.88 milioane de dolari, conform coinmarketcap.com.

Prețul, în rundele private de investiții, a pornit de la 0,015 USD, în ziua listării a urcat până la un maxim de 0,23 USD pe platforma Gate.io, iar ulterior s-a stabilizat în jurul cotației de 0,10 USD.

WAM.app, prima rețea socială de „Play to Earn” din lume validată la nivel internațional de 3,5 milioane de utilizatori, este unul dintre proiectele românești de succes din noul val. WAM.app este un proiect dezvoltat de Digitap, companie românească fondată la Cluj de antreprenorii Daniel Tamaș și Alex Rus, cărora li s-a alăturat și Vlad Mustiață, unul dintre cei mai renumiți programatori români, în poziția de CTO al companiei.

Într-un timp extrem de scurt de la lansare, proiectul WAM.app a reușit să concureze de la egal la egal cu liderii de mobile gaming, o industrie care însumează peste 90 de miliarde de dolari. Astfel, în cadrul Galei Internaționale „Mobile Games Awards 2021”, WAM.app s-a numărat printre finaliștii categoriei „Cel mai inovator brand”, alături de unii dintre cei mai consacrați jucători din industrie, precum Huawei sau Niantic.

DAO Maker este lead investor și advisor pentru proiectul WAM.app.

Componentele fundamentale ale platformei WAM.app:

  • Play-to-earn - permite utilizatorilor să câștige bani pur și simplu jucând jocuri și participând la turnee;
  • Own-to-earn - va permite utilizatorilor să devină proprietari de jocuri NFT de care pot profita;
  • Market-to-earn - va permite utilizatorilor să profite de pe urma abilităților lor de marketing;
  • Develop-to-earn - va oferi instrumentele necesare pentru a-și construi propriul joc și a-l vinde.
Comenteaza