Wizz Air ANULEAZA 8 zboruri de pe Aeroportul Cluj. Vezi destinatiile vizate

Wizz Air ANULEAZA 8 zboruri de pe Aeroportul Cluj. Vezi destinatiile vizate
| Foto: ZIUA de CLUJ

Cel puțin 20 de rute operate de compania low-cost Wizz Air au fost suspendate și nu vor mai fi disponibile în sezonul de vară. 8 dintre acestea sunt de pe aeroportul din Cluj-Napoca. 

Potrivit datelor analizate de BoardingPass, operatorul Wizz Air ar fi decis să nu mai reia zborurile pe unele rute suspendate în urmă cu câteva săptămâni și în sezonul de vară 2024 nu va mai opera unele rute sezoniere.

Aeroporturile din țara noastră unde compania low-cost a anulat sau nu va relua unele rute deja suspendate ori sezoniere sunt: București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Timișoara și Târgu Mureș.

8 curse cu plecare de pe Aeroportul Internațional ”Avram Iancu” din Cluj-Napoca spre Austria, Germania, Franța, Turcia, Malta, Emiratele Arabe și Marea Britanie vor fi afectate de ajustările de zboruri ale Wizz Air. 

Cluj Napoca – Viena (Austria) / suspendată după 30 martie;
Cluj Napoca – Berlin (Germania) / suspendată anterior – nu va fi reluată;
Cluj Napoca – Lyon (Franța) / suspendată anterior – nu va fi reluată;
Cluj Napoca – Antalya (Turcia) / rută sezonieră – nu va fi reluată în 2024;
Cluj Napoca – Malta (Malta) / suspendată anterior – nu va fi reluată;
Cluj Napoca – Abu Dhabi (Emiratele Arabe) / suspendată după 29 martie;
Cluj Napoca – Birmingham (Marea Britanie) / suspendată după 27 martie
Cluj Napoca – Liverpool (Marea Britanie) / suspendată anterior – nu va fi reluată;

Compania low-cost Wizz Air nu a comunicat motivele care au dus la anularea curselor, iar informațiile pot suferi modificări pe care compania le-ar putea anunța ulterior publicării articolului.

Pe lângă aceste anulări, Wizz Air a mai redus frecvența cu care operează alte câteva zeci de rute spre și dinspre aeroporturile din țara noastră, mai transmite sursa citată. 

Comenteaza