XTB România vă invită la cel mai complex eveniment de trading din România (P)

XTB România vă invită la cel mai complex eveniment de trading din România (P)
XTB România vă invită la cel mai complex eveniment de trading din România: “Perspective investiționale în 2017 și Live Trading”

Aveți experiență în tranzacționare sau sunteți începători în acest domeniu? XTB România vă invită să participați la cel mai complex eveniment de trading din țară - "Perspective investiționale în 2017 și Live Trading". Înscrieți-vă gratuit pe www.xtb.ro.

În cadrul conferințelor ce se desfășoară pe 15 martie, la Cluj, Hotel Opera Plaza, începând cu ora 15:30 și în București, pe 17 martie, la Institutul Bancar Român, începând cu 15:30, cei mai cunoscuți analiști ai grupului XTB vor dezvălui oportunitățile și provocările din piețele financiare în 2017.

Speakerii evenimentului, Przemysław Kwiecień - Analist Șef al grupului XTB, Claudiu Cazacu - Analist Șef XTB România și Bogdan Albu - General Manager XTB România, vor aborda subiectele de referință ale momentului și vor dezbate posibile scenarii de performanță a piețelor de capital din Europa și România. Programul evenimentului debutează cu o abordare generală a domeniului investițiilor, susținută de Bogdan Albu. Acesta este urmat de Przemysław Kwiecień, care va discuta despre diferite scenarii de evoluție a celor mai dinamice piețe financiare (FX, Mărfuri) și de Claudiu Cazacu, care va aborda piața de capital europeană, inclusiv piața românească. În ultima parte a evenimentului, aveți ocazia să participați la o sesiune de tranzacționare live, în plină ședință americană, coordonată de Przemysław Kwiecień și Claudiu Cazacu.

În cadrul evenimentelor, aveți oportunitatea de a interacționa cu specialiștii XTB, dar și cu comunitățile de traderi din fiecare oraș, să aflați prognozele pentru mediul politic și economic la nivel global în 2017, să descoperiți noi scenarii de evoluție a pieței de capital și noi strategii de tranzacționare.

Evenimentul din Cluj are loc pe 15 martie, la Hotel Opera Plaza, Sala Cristal, începând cu ora 15:30, iar cel din București, pe 17 martie, la Institutul Bancar Român, începând cu ora 15:30.
Participarea este gratuită, iar înscrierile se fac aici:

http://ro.xtb.com/eveniment-trading-xtb-cluj și http://ro.xtb.com/eveniment-trading-xtb-bucuresti.

Cu mai mult de 14 ani experiență, XTB este în prezent a patra cea mai mare casă de brokeraj de FX și CFD-uri din lume. Compania are birouri în peste 13 țări, printre care România, Marea Britanie, Polonia și Germania și este reglementată de cele mai importante autorități de supraveghere din lume incluzând ASF, FCA, KNF și BaFin.

 

Comenteaza