Zalăul, sub „ocupaţia” clujenilor la Târgul Produs de Cluj FOTO

Zalăul, sub „ocupaţia” clujenilor la Târgul Produs de Cluj FOTO
Municipiul Zalău s-a aflat timp de trei zile, între 22 şi 24 aprilie, sub „ocupaţia” meşterilor populari şi a producătorilor clujeni, în cadrul celei de-a IV-a ediţii a Târgului organizat de Asociația Produs de Cluj.

Aproximativ 80 de mici întreprinzători privați, majoritatea provenind din județele Cluj și Sălaj, şi-au expus produsele: costume populare, sculpturi în lemn, bijuterii lucrate de mână, produse din carne, lactate, gemuri preparate după rețete tradiționale, miere de albine, ciocolată și prăjituri de casă, sucuri, siropuri naturale, uleiuri presate la rece şi produse pe bază de lavandă.

„Prima ediţie din acest an a caravanei târgurilor Produs de Cluj a fost ceea ce se poate numi un succes de casă şi de public. Ca de obicei, sălăjenii ne-au primit cu braţele deschise şi au apreciat produsele oferite de expozanţi.

Mai mult, unii dintre partenerii noştri clujeni prezenţi la târg au mărturisit faptul că vizitatorii nu doar s-au arătat încântaţi de eveniment, ci au spus şi că au aşteptat cu nerăbdare târgul pentru a cumpăra produse pe care deja le cunosc şi le savurează.

Suntem încântaţi de faptul că evenimentele desfăşurate sub brandul Produs de Cluj se bucură de succes, fiind apreciate şi aşteptate deopotrivă de expozanţi şi public", a precizat Marius Mânzat, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

Ca de obicei, nu au fost uitaţi nici cei mai mici vizitatori ai târgului, care au avut parte de activităţi specifice vârstei lor, un spectacol de magie susținut de artiști clujeni, atelier de sculptură în fructe și legume, picturi pe faţă, precum și un parc de distracții.

Următorul târg Produs de Cluj se va desfăşura în orașul clujean Huedin, între 6 şi 8 mai.

Comenteaza