Tânăr din Zalău, reținut pentru consum și trafic de droguri. Se aproviziona din Cluj

Tânăr din Zalău, reținut pentru consum și trafic de droguri. Se aproviziona din Cluj

Un tânăr din Zalău a fost prins în flagrant delict, de către polițiști, având asupra sa substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, pe care ar fi urmat să le comercializeze la un eveniment privat.

Tânărul a fost retinut în urma unui flagrant organizat în data de 7 octombrie de către polițiștii Servicului de Combatere a Criminalității Organizate Sălaj, împreună cu polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj. Acesta a fost prins având asupra sa substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, pe care ar fi urmat să le comercializeze la un eveniment privat, din municipiul Zalău.

Potrivit polițiștilor, din cercetări a reieșit faptul că, din martie 2021 și până în prezent, bărbatul în vârstă de 26 de ani, din Zalău, ar fi efectuat operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, ar fi procurat, din județul Cluj, diferite cantități de astfel de substanțe, ar fi utilizat o parte pentru consum propriu, iar pe restul le-ar fi comercializat către diferite persoane, din județul Sălaj.

"La data de 8 octombrie a.c., față de bărbatul bănuit de efectuarea de operațiuni cu substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive, un procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Sălaj a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, iar, în aceeași zi, instanța a dispus arestarea preventivă a acestuia, pentru 30 de zile", mai transmite Poliția Română.

Comenteaza