Zilele Recoltei: 600 de tone de fructe și legume vândute la Cluj

Zilele Recoltei: 600 de tone de fructe și legume vândute la Cluj

Cea de-a VI-a ediție a târgului Zilele Recoltei a însemnat 600 de tone de fructe și legume vândute, 18 ore de spectacole folclorice, precum şi zeci de mii de vizitatori.

"La fel ca în anii trecuţi, ne-am implicat total pentru a da clujenilor un eveniment de ţinută, un loc în care să aibă ocazia de a-şi face proviziile pentru iarnă, dar şi unul în care familiile sau grupurile de prieteni să se relaxeze. Zeci de producători, meşteri populari, artişti şi ansambluri folclorice au colaborat pentru a face din sărbătoarea recoltei la Cluj-Napoca un eveniment memorabil.

Succesul manifestărilor dedicate comunităţilor locale este strâns legat de colaborarea dintre autorităţile administraţiei publice locale, motiv care situează Clujul pe un loc fruntaş”, a declarat Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.

La ediţia din acest an a Zilelor Recoltei, care a însemnat şi al 80-lea târg organizat de Asociaţia Produs de Cluj, au participat 200 de expozanţi, producători de legume - fructe, lactate, uleiuri presate la rece, dulceţuri şi conserve. Lor li s-au alăturat artizanii clujeni, care au oferit cunoscătorilor costume populare, bijuterii lucrate manual, obiecte din lemn şi lavandă.

Comenteaza