Jocul lui Dragnea la ofsaid și amăgirea proştilor. Azi despre DESPRINDEREA de Tudose

Jocul lui Dragnea la ofsaid și amăgirea proştilor. Azi despre DESPRINDEREA de Tudose
Ultimele şase luni au scos în fața dreptei românești doar ocazii să urce pe cal, reinventată, dar n-a nimerit șaua.

A ignorat toate semnele că trebuie să strângă rapid rândurile, să uite războaiele interne, să construiască alternative. Destinul striga "Alooo, deșteptarea!", iar dreapta răspundea: "Are you talking to me?". OUG nr. 13 i-a scos la rampă, fără farduri, pe Iordache, Nicolicea și Șerban.

Nici Shhaideh, cu pixul ei aurit de 31 de miliarde, n-a fost un semnal clar că PSD are de gând să-și cumpere liniștea și să-l betoneze pe Dragnea în templu. Nici legea salarizării unice n-a fost un argument al incompetenței.

Nici impozitul pe gospodărie! Nici faptul că, de luni de zile, mii de antreprenori care au câștigat proiecte cu finanțare europeană stau degeaba și nu este nimeni în stare să le dea un orizont de așteptare - o lună, trei.

Nimic nu a trezit complet România. Nici Dragnea însuși, care și-a torpilat premierul doar deoarece nu-i săruta papucul. Nici acuzația halucinantă la adresa lui Grindeanu că n-a dezvoltat relațiile cu Rusia (UE tocmai i-a prelungit sancțiunile) n-a mișcat neuronul oștirea. Nici deciziile halucinante ale CCR n-au fost un semnal că, prin Valer Dorneanu, Dragnea obține liniștea dorită.

Iar dacă toate acestea n-ar fi existat, negocierile obraznice și iresponsabile cu UDMR trebuiau să ne convingă că Dragnea este în stare de orice. Sincer vă spun că, totuși, ce văd zilele și orele acestea depășește tot ce puteam vedea în materie de politica românească, una colorată în roșu intens!

DESPRINDEREA de Tudose pare a fi noua operațiune de imagine în plină desfășurare, adică după ce și-au dat jos propriul premier și propriul guvern dintr-un capriciu și multe interese financiare, adică de la direcționările clientelare de fonduri la câștigarea unor licitații babane, cei din conducerea PSD, în frunte cu însuși Ayatolahul de Videle, fac pași in lateral de lângă propriul ales pentru al doilea guvern Dragnea din ultimele şase luni!

Ce vrea să ne convingă Liviu Dragnea și ai lui consultanți ţine de noaptea minții, de mintea găinuşelor, de tupeul broaștelor și de puterea iepurilor cu ochii în faruri: Mihai Tudose nu e al nostru, ne-a fost impus, am fost obligați. De cine, măi, maimuțoii cu pedale? De cine, măi, iresponsabililor veseli? De către cine, măi, neobolșevicilor?

"Liviu nu a avut ce face!"... asta face toți banii! Vă mai propun ceva pentru a testa gradul de indice de prostire programată a acestui popor: să vorbiți neapărat cu sociologul vostru de casă să vă dea un nou sondaj făcut pe holul dintre baie și bucătărie în care PSDragnea să fie cotat cu 69%.

Niciun punct sub și nici unul peste. Și tot în acest sondaj veți vedea că Tudose al vostru este perceput de populație ca făcând parte din SPD-ul german și asta e dovada clară ca nu e al PSD, ci al lui Iohannis, pentru că nu e așa că Iohannis e Neamț și vinde organe, copii şi mănâncă din când în când ficați roşii? (Doar când vrea, și asta e drept).

Ca să fie clar, Premierul Tudose, președinte de filială PSD, vicepreședinte PSD la nivel național, senator PSD, este 100% PSD și pare eventual că a colaborat prin viaţa lui cu SRI, despre relație și cu Președintele Iohannis, ZERO, deci este al vostru 100%, dragi pesediști, și veți răspunde în faţa românilor pentru ceea ce va face și mai ales pentru ceea ce nu va face! Voi, cei din PSDragnea. Restul sunt suspiciuni rezonabile şi realităţi de sufragerie.

Oricâte fente faceți zi de zi și ceas de ceas, site cu site, TV cu TV și analist cu analist, TOT nu vă puteți desprinde de ștampila ce v-ați pus-o singuri în ultimele şase luni: IRESPONSABILO-INCOMPETENȚI.

Iar asta mă doare tare că nu v-a zis-o Prezidentul în mod public și la oră de maximă audiență. Nu că poporul nu ar şti asta deja, dar altfel sună din gura unui președinte de ţară decât din gura unui biet jurnalist și a invitaților săi onorabili.

Comenteaza