NU ȚINE! Nu ne oprim! Continuăm

NU ȚINE! Nu ne oprim! Continuăm

Sunteți buni, chiar foarte buni, dar nu picăm toți în plasa voastră! Parțial ați reușit să mutați atenția publică, chiar și eu, și noi la “Jocuri de Putere” am intrat în cursa voastră. Însă am realizat rapid ce vreți să acoperiți.

V-ați speriat rău, foarte rău, din cauza domnului Gazea-prea aproape de Ayatolah, același județ, același oraș, profil ce se apropia mai degrabă de profilul votantului PSDragnea. Putea fi domnul Gazea și la mitingul PSD, însă a ales libertatea mitingului oamenilor frumoși și liberi. Rezultatul i-a agravat starea de sănătate și așa precară și a urcat în lumea celor buni și mai ales drepți. Pentru că și Domnia Sa a fost la fel!

V-au prevenit focus grupurile și sondajul făcut prin metoda CÂȚI pe 2.450 de subiecți că situația e albastră, că violențele Jandarmeriei împotriva românilor vă afectează grav și pe voi. Vi s-a spus că vă prăbușiți pur și simplu în percepția publică și în măsurători. Și atunci, fără să fi avut intenția asta - e săptămâna în care orice părinte normal la cap, înaintea nunții copilului său, are cu totul alte preocupări - Consultanții v-au scos la bătaie!

Partidul fierbe. Societatea fierbe. Eu, invitații mei, Realitatea Tv și mulți alții NU se opreau cu cererile multiple de aflare a adevărului. Perfectă lovitură pentru 12 ore! Perfectă! Mizați pe inteligența simpatizanților anti-PSD și mai ales pe spiritul lor ludic, pe aciditatea și umorul lor, apanaj al inteligenței, și le-ați dat muniție la greu cu aberația cu cei 4 criminali cazați în cel mai notoriu hotel al acestei țări (!!!!) Aparent demenţă, cretinism real, însă un calcul exact și perfid. Nu ține, însă! Gata! Continuăm! Opriți-vă cu glumițele și mitocareala, deoarece pe ei și pe votanții lor nu îi afectează deloc.

Hai, la treabă, să cerem în continuare “VINOVAŢII pentru Mineriada Jandarmeriei”! Victimele brutalității jandarmilor și milioanele de români șocați ne solicită să nu intrăm în cursa lor! 12 ore ne-au deturnat atenția, ne-au mutat Agenda, să nu îi lăsăm să își râdă în barbă! Ăștia sunt atât de cretini încât nici măcar să copieze nu sunt în stare.

Le-a plăcut momentul 15 iulie 2015 în Turcia lui Erdogan și au încercat ceva similiar. A ieșit un “balci de Videle”, o lovitură de stat cu copilași în pamperşi și bătrâni simpatici, o încercare de asasinare (!!!!) cu personaje tip Louis de Funnes și un Fetulah Gulen fără turban și cu imaginea periculos exploatată a străinului, bogat, ungur și evreu, George Soros! Ca să vă dați seama cât de proști și primari își consideră electoratul, grupul țintă! Se folosesc de idei preconcepute și modele desuete.

Vă propun să ne oprim. Nu din râs. Asta nu o să poată să ne ia nimeni. Să ne oprim din a aloca prea mult din energia noastră unui tip care e mai mult ticălos și pervers decât nebun. Un ţărănuş şmecheraş care își închipuie că întreaga țară tocmai a părăsit cârciuma sa de la șosea din Teleorman. Imaginea țării în afară nu îi mai interesează demult. Ne vedem la 21.00 Live. VREM VINOVAȚII pentru represiunea unui miting civilizat! Victimele fără vină cer să se facă lumină!

Comenteaza