Organizaţia (secretă) de Compromitere a Marelui Război Prezidenţial

Organizaţia (secretă) de Compromitere a Marelui Război Prezidenţial
Cine credea că lupta preşedintelui cu comunismul şi cu mogulii a fost doar apă de ploaie, pentru proştii care s-au lăsat în voia ei şi au votat cu „marele luptător”, se înşeală amarnic! Chiar dacă această luptă, practic, nu se vede, ea - lupta - continuă în fiecare zi, în fiecare secundă.

Dumneavoastră, domnilor, care l-aţi votat pe preşedinte şi care eraţi, aşa cum tot universul era, îngrijoraţi, speriaţi de faptul că mogulii - mai periculoşi decât ciuma - ar putea pune laba lor murdară pe sarea şi pe poşta României, pe de o parte, iar, pe de alta, eraţi îngroziţi că dl Iliescu se afla în spatele planului de a readuce în viaţa publică nimic altceva decât abominabilele mineriade, puteţi fi liniştiţi.


Marele conducător n-a abandonat lupta. Vă spun asta fiindcă pe canalele media ale mogulilor reprezentanţii preşedinţiei au hotărât să nu mai comunice, alegând în mod patriotic, după cum era şi de aşteptat, să le boicoteze.

 

 Unii ar putea înţelege din asta că Puterea, în lipsă de soluţii, preferă să nu fie pusă în situaţia de a admite, sub presiunea Opoziţiei răutăcioase şi neconstructive, imposibilitatea de a gestiona ieşirea din criză. Nici asta nu e adevărat.

 

Adevărul e că se lansează pe aceste canale şi pe multe altele tot felul de zvonuri, menite să panicheze populaţia. Se spune că oamenii mor de foame, că profesorii ar fi batjocoriţi de ministrul specialist în viteza pumnului prezidenţial, se aruncă în ochii opiniei publice că mii de firme private sunt în faliment din cauza datoriilor pe care statul le are către acestea, că mii de medici şi cadre sanitare medii părăsesc sistemul sanitar românesc pentru a pleca în străinătate.

 

Se acreditează ideea că nu s-a făcut nimic împotriva crizei şi că ţara noastră e foarte aproape de colaps. Nimic mai fals! Adevărul e cu totul altul: toate aceste aspecte amintite mai sus, toate mişcările sindicale, blocajul, restrângerea democraţiei româneşti prin dorinţa de a face o Constituţie la dispoziţia unuia sau a altuia dintre dictatorii dâmboviţeni oricând disponibili sau prin reducerea parlamentului la o singură cameră, toate acestea deci sunt create artificial, astfel încât cei cinci milioane şi ceva (România preşedintelui) să nu mai vadă intensa preocupare a acestuia în marea luptă contra mineriadelor, mogulilor, lupta pentru Poştă şi sare.

 

 Toate aceste fantoşe sunt menite ca respectivii cinci milioane şi ceva să nu mai vadă cum rânjesc mogulii cu colţii plini de sânge, cum domnul Iliescu ascunde sub pulpana hainei capcana mineriadelor şi a comunismului, pândind un eventual moment de neatenţie prezidenţială, pentru a sugruma România!

 

Când în Parlamentul României a apărut, providenţial, un mare politician, generalul Gabriel Oprea, militar distins şi călit pe fronturile din Afganistan, Irak, Noua Guinee, Albania, ş.a.m.d., despre care se spunea că ar fi fost şeful mafiei lui Adrian Năstase, şi care, în patriotismul său autentic, a reuşit să adune “floarea” partidelor de Opoziţie, ca din această simbioză să se nască cel mai curat partid român, ca la un semnal, mineriadele, mogulii, comunismul au sărit ca arşi.

 

Au început să comenteze şi să arunce pe piaţa publică zvonuri răutăcioase: ba că aceştia ar fi lingăii dlui Băsescu, ba că ar fi trădători odioşi, mizerii umane, viermi de rahat şi câte altele... Minciuni odioase, aruncate pe faţa nepătată a, desigur, celor mai mari conştiinţe româneşti. Credeţi că recenta declaraţie a d-lui Săftoiu, conform căreia acest “partid al mizeriilor trădătoare” ar fi, de fapt, o construcţie securistă, este întâmplătoare?

 

Nu! Ea se înscrie în acţiunile de denigrare a războiului preşedintelui, de compromitere a acestuia în ochii celor care l-au votat! Surse prezidenţiale au lăsat să scape un zvon, potrivit căruia serviciile secrete au ajuns la concluzia că toate aceste dezinformări sunt bine coordonate şi, se pare, lansate pe piaţă de o organizaţie care s-ar numi Organizaţia pentru Compromiterea Marelui Război Prezidenţial (O.P.C.M.R.P.).

 

Astfel, rugăm cititorii şi, mai ales, pe cei care au votat aşa cum au votat, să privească orice ştire, orice talk-show, orice moderator sau emisiune cu maximă rezervă. Oamenii sunt atenţionaţi să nu cadă în capcana murdară întinsă de marii duşmani ai preşedintelui: comunismul, pulpana dlui Iliescu, mogulii şi mineriadele, şi să nu dea crezare zvonurilor răutăcioase.

 

Bunăoară, chiar ieri, O.P.C.M.R.P. a lansat, din nou, prin media aservită mogulilor, o dezinformare menită să pună pe unul dintre cei mai destoinici clujeni, strălucit consilier al premierului, dl Dan Lazăr, acest Francis Fukuyama, al Guvernului Boc. Din câte se povesteşte, multe dintre ideile premierului îşi află originea în consultările cu acesta! Tocmai de aceea dl Lazăr a devenit o ţintă a ticăloşilor din organizaţia sus-menţionată.

 

 Organizaţie care nu s-a sfiit să încerce compromiterea Domniei sale prin aruncarea în spaţiul public a unei ştiri false, aceea că însuşi dl Lazăr ar fi fost propus de premier ca şef al “Grupului de Lucru interministerial pentru  încurajarea fabricării în România a autovehiculului electric”, aceasta fiind, spun dezinformatorii, un mijloc de luptă european împotriva... încălzirii globale! Ciudat pentru o ţară în care există încă localităţi neelectrificate.

 

Dar, constatând ridicolul situaţiei prezentate, oricine poate vedea că prin lansarea acestei ştiri pe care oamenii normali din ţară nu o pot crede, O.P.C.M.R.P se compromite clar. Scopul acestei manevre, cel de a acredita ideea că oamenii dlui premier s-ar ocupa de prostii la care nu se pricep, că ţara arde şi baba se piaptănă, că asistăm la o bătaie de joc a guvernanţilor, nu şi a atins ţinta. Toată lumea cu care am vorbit este de acord că ştirea este falsă şi că o asemenea prostie ar fi fost de neconceput!

 

Vedeţi, aşadar, cu ce fel de manevre încearcă duşmanii dlui preşedinte să vă distragă atenţia. Tocmai de aceea, toţi cei cinci milioane şi ceva nu trebuie să cadă în capcană şi să continue să-l susţină pe dl preşedinte şi războiul lui crâncen şi sfânt!

 



 

Comenteaza