Rareş Bogdan: "Au nevoie de cămăși de forță sau pur și simplu își inchipuie că toți românii sunt idioți?"

Rareş Bogdan:
Au nevoie de cămăși de forță sau pur și simplu își inchipuie că toți românii sunt idioți? Voi ce credeți? Drama Romaniei, de la “agenturilili” lui Ceausescu la “statul paralel” al lui Dragnea.

PSDragnea trece de la "vinovatul Soros" la noul vinovat pentru incompetența și prostia sa: "Statul Paralel". Cum care Stat Paralel? Cel care "blocheaza evolutia". Dacă nu ar fi de plâns, ar fi cu siguranță de râs......Și totul la Herculane, statiunea privatizată fraudulos în beneficiul unui afacerist roșu, Iosif Armaș, de către Năstase și Tata Socru - Ilie Sârbu! Stațiune ajunsă o ruină ce trăieste cu amintirea blazonului Imperiului Roman și al tratamentelor termale de pe vremea habsburgilor și al centrelor de tratament de dinainte de ‘90.

Halucinații colective, abuz de droguri, ticăloșie sau impotență? Alegeți una dintre astea! ...Haideți să spunem că Dragnea are rolul principal în filmul său și vrea libertate cu orice preț, fie el și sacrificarea țării. Dar cei din jur? În loc să se lumineze și să nu riște viitorul partidului pentru următorii 20 de ani, PSD a strâns rândurile în jurul liderului penal fără să se gândească la consecințe și își asumă un mesaj pe care îl cred doar nerozii, ticăloșii și unii cu educație precară.. Ce spune Dragnea? Că va termina „abuzurile statului paralel" și va apăra democrația. Că din cauza „statului paralel" nu poate face reforme, nu poate asigura progresul țării. Că „statul paralel" împiedică reformarea României, că „statul paralel blochează evoluția". „Nu ne lasă să guvernăm"!!! Jură-te!

Dacă n-ar fi de râs, ar fi de plâns. România din mintea șefului PSD e un fel de Venezuela, iar în tufișurile de pe Kiseleff pândesc lunetiști și tancuri mai mici. Mai mici, adică așa ca mitingurile pe care le pregătesc bolșevicii lui Dragnea, care au realizat că nu pot scoate un milion de oameni în stradă, deoarece românii 1: nu sunt tâmpiți și 2: nu sunt cumpărați prin contracte/publicitate/șantaj.

Cum să iasă românii în stradă să apere jaful Tel Drum? 500 de milioane de euro din contracte cu statul, date prin fraudă, sunt un motiv de luptat pentru Dragnea, un om foarte bogat, ca orice bugetar care-și întinde banii de la o leafă la alta?

Dar restul partidului?? Restul PSD! Mai exista unul pe care cei din jur nu îl atingeau cu nimic, căci își periclitau pozițiile și averile: Nicolae Ceaușescu! Ce-i cu plaga asta enormă care sufocă un partid cu atât de mulți oameni inteligenți?

Și nu e totul! „Filmați cât puteți din Herculane, să vadă mulți români cum a ajuns stațiunea asta, din păcate" - a spus Dragnea fără să i se clintească un mușchi. Asta e chiar demența maximă! Căutați pe google „Herculane privatizare devalizare Năstase" și vedeți ce vă iese: cel mai mare jaf din turismul balnear! Ăsta ne ia de tâmpiți. Dar dacă eu mă informez, că asta îmi este meseria, românii au alte ocupații. Printre ele, aceea de a suporta guvernarea PSD, care le pregătește nu creșterea salariilor cu 25%, așa cum au promis ca să le câștige votul, ci scăderea lor!!!

Foarte interesată schema de imagine: PSD preia mesajul adversarului și îl folosește schimbând subiectul. Adicătelea PSDragnea reprezintă democrația, statul de drept, drepturile omului și progresul, iar „statul paralel", fără nume și adresă, este cel care trebui răspus deoarece periclitează țara. V-ați prins? Exact același mesaj, dar invers. Dușmanul fără persoană întreține hipnoza (cel puțin așa speră), dar domnul Dragnea a strecurat elementul „Iohannis" într-un mod pervers, după cum i-au spus consultanții: „Probabil că în conducerea statului nu pot fi decât cei care iau case prin fals". Ce legătură are casa președintelui, care este dobânditor de bună credință? Dacă întrețineți minciuna asta cu „Iohannis - falsificatorul" ce urmează, domnule Dragnea? Povestea cu vânzarea de copii? Cu religia? Cu faptul că nu are copii și nu e român?

Vă reamintesc că această retorică s-a dovedit păguboasă.. Faceți aceeași greșeală: subestimați inteligența oamenilor.

PSD a căzut examenul, dar avea o ocazie maximă să-l treacă. S-a temut că fără Dragnea se va nărui. O greșeală care va costa scump.

Nu știu dacă domnul Dragnea are toate țiglele pe casă. Afirmațiile sale induc suspiciunea rezonabilă că s-ar putea să nu! Dacă vreun marțian beat s-ar prăbuși în România și l-ar auzi vorbind ar putea crede că PSD este condus de Duhul Sfânt... În realitate, la butoanele politice ale țării se află un ins cu sânge rece, fără scrupule, care nu ezită să aprindă chibrite lângă pompa de benzină. România este în pericol. Tare îmi este că încă nu o știe și că o va descoperi cu consecințe tragice.

Comenteaza