Rareş Bogdan, despre huiduielile primite de Firea la ceremonia lui Halep: "Pe simboluri nu te poți cățăra, Elena Udrea a pățit exact la fel acum 7 ani"

Rareş Bogdan, despre huiduielile primite de Firea la ceremonia lui Halep: "Pe simboluri nu te poți cățăra, Elena Udrea a pățit exact la fel acum 7 ani"

Ce înseamnă palma primită de Gabriela Firea, care a dorit să o transforme pe Simona Halep în pașaportul spre o candidatură la prezidențiale?, se întreabă realizatorul emisiunii „Jocuri de putere“ de la Realitatea TV, Rareş Bogdan. 

"Caz școală. Există momente când istoria, sătulă de nerozia fiilor ei, care se cocoață pe un superb cal arab cu cățel, cu purcel, până îl deșelează, intervine și îi trântește în praf. Exact asta a pățit Gabi Firea deoarece a trecut linia roșie. Pe simboluri nu te poți cățăra, mai ales când sunt simbolurile unei națiuni cu atât de puține repere, atât de rare!

Istoria s-a repetat incredibil de rapid. Elena Udrea a pățit exact la fel acum 7 ani, la Gala Bute, când foamea de audiență și disperarea au făcut front în mentalul ei. Era cea mai puternică femeie din România, așa cum visează (nici măcar în secret) urmașa ei, Gabriela Firea. Ei bine, a primit o palmă zdravănă.

Stupefiați de îndrăzneala PSDragnea de a manipula niște necăjiți, aduși majoritatea din pungile lor de sărăcie în București, să șlefuiască steaua tot mai palidă a Marelui Alb, oamenii veniți pe Arena Națională au huiduit, s-au răcorit, au spus pe românește: ba pe-a mă-tii!

Greșeala teribilă a Gabrielei Firea de a subestima inteligența acestui popor mințit, jumulit, jefuit, DAR ÎN VIAȚĂ, a fost sancționată. Aici duce lipsa de educație, lipsa de lectură. O fi tocit primarul general niște manuale, dar a picat examenul în fața țării. Diploma primarului nu valorează nici cât o ceapă degerată dacă nu a priceput că sclavia modernă, colectivă, aplicată unui popor pe care-l crezi redus mintal, e dincolo de limita suportabilului.
Cine a sfătuit-o să încerce să se cocoațe pe triumful Simonei Halep, să bea zaibăr din cupa ei, ca odinioară baronașii din condurul unor domnișoare?

Cred că nimeni. E doar voința de putere, manualul propagandistului de duzină. Firea a învățat în PSD că primul venit e primul servit, că acela care dă primul și țipă câștigă partida.

Dar... ghinion! Poza pe care miza, pe care dorea să o vadă pe tot globul, în toate ziarele și pe toate televiziunile, poza cu Simona noastră alături de ea, s-a transformat în bumerang. Huiduielile i-au picat atât de rău încât nu a mai gândit. După mitingul mizeriei morale organizat de PSDragnea, cu care s-a amăgit că e real, că e o reușită, peste 20.000 de români care huiduiau i s-au părut o nedreptate. Gabriela Firea nu a mai judecat și a activat mesajul propagandistic cu „sorosistii”, fără să anticipeze ce urmează. Și a urmat! Știrea Associated Press despre huiduieli a fost preluată pe toate meridianele, de ziare cu premii Pulitzer, de televiziuni cu zeci de milioane de telespectatori. E dovada că nicăieri pe planetă, transformarea simbolurilor în ghiuluri nu este tolerată.

Ei da, asemenea reclamă nici să plătești nu obții! Îndrăznește să crezi! TOBOGANUL e aici", a scris Rareş Bogdan pe Facebook.

Comenteaza